Тепер що хоче, те й робить: ексдружина Кличка оголосила про повернення до модельної кар’єри – у 50 саме те

Ексдружина мера Києва Віталія Кличка колишня модель, а нині співачка Наталія Єгорова повідомила, що вирішила повернутись до колишньої професії. Каже, що зараз велика потреба у моделях 50+.

Після новини про розлучення мєра Києва Віталія Кличка з дружиною Наталією Єгоровою після 26-ти  років шлюбу, за життям колишньої моделі, а нині співачки, яка 20 років прожила у Німеччині, почали спостерігати з ще більшим інтересом. Зазначимо, що, судячи з фото, які є в її Instagram, можна помітити, що життя екс-жіни боксера заграло новими фарбами – троє дітей давно вже виросли, кожен зайнятий своїми справами і тоді Наталія вирішила повністю присвятити час собі. Тепер вона багато подорожує світом, продовжує розвивати кар’єру співачки, займається йогою і часто з’являється на світських тусовках.

Ексдружина Кличка Наталя Єгорова
Ексдружина Кличка Наталя Єгорова

А нещодавно колишня дружина мера Кличка оголосила про повернення у модельний бізнес. Так, у мікроблозі Єгорової, якій незабаром виповниться 50 років з’явилися знімки та відео з бекстейджу фотосесії, де вона працює моделлю в штаті агентства MGM Models.

Ексдружина Кличка оголосила про повернення до модельної кар'єри
Ексдружина Кличка оголосила про повернення до модельної кар’єри

“Я почала працювати моделлю у 18 років та повертаюся у 50!”, – поділилася Наталя.

У коментарях екс дружина Кличко написала, що не важливо, скільки років людині, завжди можна почати все спочатку і навіть освоїти нову професію. Єгорова вважає, що жінки прекрасні в будь-якому віці, а в наш час “Best Ager models” мають великий попит, особливо у “класичних шляхетних брендів”.

До дорослої моделі, як вважає Наталя, більше довіри, до того ж її очі можуть розповісти цілу історію, оскільки в них “мудрість і життєвий досвід”. Наприкінці колишня дружина Кличка додала, що робота моделлю відмінно поєднується з її новим життєвим щаблем та її сприйняття себе. Цікаво, як відреагує на новину її колишній чоловік та дорослі діти?

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.