Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих: “Побачення вдома – свято”

Дружина знаменитого українського шоумена Володимира Остапчука, бізнесвумен Катерина Полтавська розповіла, як із зірковим чоловіком провела День Святого Валентина.

23-річна блогерка показала, як вони провели свято на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Пара відмовилася від грандіозних святкувань в ресторанах, натомість вирішила побути вдома. Катерина та Володимир робили смачні коктейлі, а також готували піцу. Втім, як зазначила дівчина, вона більше нагадувала пиріг.

Остапчук того дня був задоволений, оскільки кохана прибула додому до 18:00, а не після 21:30, як зазвичай. Наприкінці допису дружина шоумена додала, що вона дуже любить бути вдома.

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

Також бізнесвумен показала, який сюрприз отримала від медійного чоловіка на День закоханих. Володимир подарував коханій розкішні рожеві троянди, а також прикрасив кімнату червоними кульками у формі сердець.

Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

Катерина зізналася, що була приємно здивована від такого сюрпризу, оскільки раніше для неї так ніхто не старався. Варто зазначити, що Володимир Остапчук намагається балувати дружину і без будь-яких приводів. Так, Полтавська вже не раз показувала підписникам свого фотоблогу, які букети отримувала від чоловіка.

Нагадуємо, молода дружина телеведучого Остапчука відкрила свою студію краси в центрі Києва. В ній можна зробити лазерну епіляцію та насолодитися масажами. Зірковий чоловік допомагає й підтримує кохану, жартуючи, що тепер він став її офіціантом і водієм. Саме таку інформацію про себе вказав на сторінці в Instagram.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Полтавська розповіла, як провела із зірковим обранцем Остапчуком День закоханих

До речі, познайомилася пара в Інтернеті, коли Володимиру заблокували Instagram, а Катерина допомогла його розблокувати. Тоді в них зав’язалося листування.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?