Покинув наречену перед алтарем, має мільйонні борги і не може забути зраду: як склалося життя Козловського

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський після розірвання контракту з Ігорем Кондратюком зник з екранів надовго. Як склалося його життя?

Ще 15 років тому здавалося, що блискуча кар’єра Віталію Козловському гарантована. Хіти зірки транслювалися на телебаченні та по радіо, їм підспівували, їх мріяли почути наживу. Артист дуже багато працював під керівництвом свого продюсера та друга Ігоря Кондратюка. І напевно ніхто не міг подумати, що ця історія завершиться доволі плачевно для виконавця.

Віталій Козловський розповів, як склалося його життя

Віталій Козловський відповів на чутки про те, що він в Києві
Віталій Козловський розповів, як склалося його життя

У певний момент співак захотів піти своїм шляхом, але розірвати контракт йому не вдалося. Колишній товариш засудив його, і Віталій заборгував йому настільки кругло суму, що вона непідйомна для більшості артистів. Досі він віддає борг Ігорю Кондратюку, і навіть його служба не стала виправданням для продюсера, який досі вимагає від Козловського відшкодування.

У сфері особистого життя у зірки також сталася драма. Він був заручений з пані Раміною Есхакзай. Справа мала дійти до весілля, але в останній момент чоловік заявив, що розриває заручини. Також він звинуватив екс-наречену у тому, що вона йому зрадила. Дівчина не стала мовчати і у відповідь також заявила, що її покинули заради коханки. Лише через 6 років стало відомо, що насправді це була піар-компанія і рівно нічого з озвученого не відповідало дійсності.

У той самий період Віталій Козловський у скандалився через свій виступ в москві. Свою помилку він визнав не одразу, а лише після 24 лютого, заявивши, що дійсно не знав, чим взагалі думав.

Зараз Віталік Козловський захищає Україну та несе службу. Недруги постійно намагаються пролити світло на його життя та звинуватити в обмані, однак чоловік наполягає на тому, що говорить правду та віддає Бог батьківщині.

При цьому чоловік встигає засвітитися з шанувальницями, творити нові композиції та вести власний блог в соціальній мережі Instagram. Повернути минулу славу йому вже навряд вдасться, і тим не менш, він залишається популярним і намагається використовувати цю популярність на благо Україні.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.