Психолог Наталія Холоденко потрапила в ДТП в Монако та розповіла про травму: як зараз почувається зірка?

Зірковий психолог Наталія Холоденко вийшла на зв'язок та вразила мережу повідомленням про те, що потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в Монако.

Як відомо, 2 роки тому Наталія Холоденко разом зі своєю дитиною евакуювалася з України та рушила закордон. Психолог не ділилася деталями свого особистого життя, а робила наголос в усіх розповідях про те, що їй довелося пережити, як українці.

Відомо, що у зірки є кохана людина, і доволі не бідна. Ба більше, з’являлася інформація, що нібито вона стала коханкою свого клієнта, який був при грошах, а потімувала чоловіка із сім’ї. Але на дану інформацію психолог одразу ж відреагувала доволі різко, спростувавши слова блогера, що пустив дану плітку.

Втім, аудиторія поставилася скептично до реакції Наталії, тому досі ходять чутки про особистість її обранця.

Наталія Холоденко потрапила в ДТП та розповіла деталі

Наталія Холоденко показала реалії життя за кордоном
Наталія Холоденко потрапила в ДТП та розповіла деталі

Зараз зірка проживає в Монако, проводить різні лекції, продовжує блогерську діяльність. Час від часу їх дістається від користувачів мережі, особливо за те, що зірка продовжує перебувати в Європі, і при цьому ділиться своїми думками на рахунок життя в Україні. Так само нещодавно стався скандал між психологом та співачкою Анастасією Приходько.

Але стаються неприємності не тільки такого роду. Нещодавно Наталія потрапила в ДТП, про що повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наталія Холоденко потрапила в ДТП та розповіла деталі. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Настав цей зірковий час. Я у відділенні поліції в Монако. Що я можу сказати, з опцій: тут можна попити води, тут чистенький туалет і тут роздруківки для тих, хто хоче купити яхту”

За словами Наталії, в неї здебільшого постраждала машина, яка залишилася з розбитими фарами. Натомість мотоцикліст, який зіштовхнувся з автомобілем психолога зламав собі ногу.

“У нас трапилася ДТП. В нас врізався мотоцикл, розбив мені фари, які я вчора змінила по страховці”, – зазначила психологиня.

Потім вона показала детально на відео подряпини на своїй машині та розбиту фару з правої сторони.

Схожі статті

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.