Могилевська розповіла, скільки коштує її лук дня: “Їй 40 років”. Не приховує цін та звідки й що взялося

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала свій лук та розповіла, скільки й що коштує. Також зізналася, чому довго приховувала усиновлених доньок.

В новорічну ніч стало відомо, що Наталія Могилевська стала мамою двох дівчаток. Артистка ухвалила рішення про усиновлення дітей з коханим Валентином на початку повномасштабної війни. Всі ці роки вона не наважувалася на материнство, оскільки була сконцентрована на кар’єрі.

Наталя Могилевська займається боксом
Могилевська розповіла, скільки коштує її лук дня

Нещодавно зірку на вулиці зустрів блогер Ніколас Карма, який є автором шоу “Скільки коштує Look?”. Наталія розповіла, який одяг обрала того дня і скільки що коштує. Вона була одягнена у вінтажну шубу, в костюм у піжамному стилі, чоботи на широкій платформі. Також відразу помічаються її окуляри, які, до речі, подарував їй коханий, а ще наплічник.

За словами Наталії, костюм OYSHO коштує 29 євро верх і такої ж ціни низ. Чоботи знаменитість придбала в Польщі за 3 тисячі злотих. Шубу вінтажну 80-х років артистка розсекретила, що купила в Лондоні 10 років тому, приблизно за 200 доларів. Так, цій речі вже 40 років.

Крім того, розсекретивши, що окуляри отримала в подарунок від коханого, зірка розповіла, що має їх дуже багато. Зокрема, ці, об’ємні, вона взяла, аби її менше впізнавали на вулицях в денний час.

Наталія Могилевська з доньками

Також Наталія Могилевська відверто зазначила, чому приховувала усиновлених доньок. Каже, що довгий час не хотіла їх представляти публіці, оскільки дівчатка були дуже травмовані. І наразі Наталія працює зі соцслужбами, аби допомогти їм адаптуватися до буденності в столиці, життя із зіркою та в нову родину. Додала, вона б приховувала їх ще, аби її хтось із блогерів не зняв у магазині.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?