Катя Репяхова поділилася рецептом грибного супу за 20 хвилин. Чоловік Віктор Павлік та їхній син були ситі

Відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова поділилася з підписниками свого фотоблогу простим рецептом смачного грибного супу, який приготувала за 20 хвилин.

Шанувальники знаменитості тільки дивуються, як їй вдається поєднувати кілька робіт і ще мати змогу турбуватися про свою родину. Катерина не приховує, що все не так легко, як може здаватися. Втім, секрет дуже простий – варто просто любити свою справу.

Відомо, що Катерина Репяхова активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, має свій магазин дитячого одягу, займається концертними справами зіркового чоловіка Віктора Павліка, а також виховує 2-річного сина Михайла.

Нещодавно блогерка вирішила поділитися з підписниками свого Instagram-блогу рецептом грибного супу, який вона приготувала за 20 хвилин. Страва проста і може виручити вас в будь-який момент. Висловилася, що він дуже смачний й порадила обов’язково спробувати.

Спочатку необхідно закип’ятити водичку, а в цей час нарізати картоплю та гриби. Потім грибочки обсмажуємо і додаємо у воду.

Коли картопля з грибами почнуть кипіти, тоді додаємо нарізаний на невеликі кубики плавлений сир. Наступною відправляємо овочеву заправку.

На останньому етапі приготування, а саме за хвилину до готовності супу, всипаємо вермішель. Перемішуємо, даємо йому покипіти на невеликому вогні ще кілька хвилин і можна подавати на стіл. Так, страва дійсно проста, швидка та смачна. Стане хорошим обідом для всієї сім’ї.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катя Репяхова поділилася рецептом грибного супу за 20 хвилин

Нагадуємо, Катерина Репяхова стала четвертою дружиною знаменитого українського співака Віктора Павліка у 2020 році. У 2021 році молода кохана артиста народила від нього сина, якого назвали Михайлом.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.