Ексдружина В’ячеслава Узелкова поділилася подробицями її колишнього шлюбу: “Я стала мамою для нього”

Колишня дружина відомого боксера Марина Боржемська розповіла про причини їх розлучення. За словами жінки, їх стосунки були аб'юзивними та токсичними.

Подружнє життя пари Вячеслава Узелкова та Марини раптово закінчилося після 22 років шлюбу. Проте, жінка зізнається, що рішення про розлучення було виваженим, вони йшли до цього роками, а сумна звістка навіть не здивувала дітей. Про деталі свого розлучення тренерка розповіла в інтерв’ю для “Слава+”.

За словами жінки, їх стосунки були токсичними, а колишній вміло маніпулював почуттями Марини. Узелков вмів знайти аргументи, щоб прив’язати кохану до себе. Він прикривався проблемами зі здоров’ям та важким дитинством.

“Він знав, що мені потрібно сказати для того, що я не зібрала речі і не пішла. Зманіпулювати своїм здоров’ям, зманіпулювати своїм дитинством…” – розповідає Марина.

Колишня Узелкова розповіла про причини їх розлучення
Колишня Узелкова розповіла про причини їх розлучення

Боржемська поділилася, що завжди розуміла маніпуляції чоловіка, проте не могла наважитися розірвати стосунки. Остаточне сприйняття прийшло після народження молодшого сина, тоді тренерка зрозуміла, що не може та не хоче продовжувати ці відносини. Але піти, так і не вдалося. В’ячеслава спіткала хвороба, інсульт. Марина не змогла покинути хвору людину й залишилася, щоб піклуватися про нього.

“Зрозуміла, що я не хочу з ним жити. Я стала мамою для нього. Потім шкода, що захворів, інсульт. Знову ж таки, я не можу залишити людину”, – згадує тренерка.

Боржемська прокоментувала, чому терпіла ексчоловіка
Боржемська прокоментувала, чому терпіла ексчоловіка

Зі свого боку, В’ячеслав також розповідав про причини розлучення. Він зізнався, що страшенно ревнував дружину, що призводило до скандалів. Чоловік ходив до психолога, щоб вгамувати свої почуття та розібратися зі своїми підозрами. Очевидно, що терапія не дала потрібних результатів. Тож, за ініціативою Марини, пара розлучилася.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.