Потап зізнався, навіщо насправді полетів у Колумбію до дружини Каменських: готують документи на розлучення?

Про розлучення Потапа та Насті Каменських пліткують вже більше року. І подружжя поводиться так, наче в парі дійсно не все в порядку. Фанати навіть не здогадувалися, що в Колумбії вони разом.

Після 24 лютого навколо родини була неймовірна кількість скандалів. Починаючи від небажання Потапа повертатися на батьківщину, до звинувачень його колишньої підопічної у зрадах дружині. Але найбільш обговорювана тема — це імовірне розлучення пари.

Обидва неодноразово дані плітки спростували, але публіка не повірить так просто, адже неодноразово зірки обводили її навколо пальця.

Окрім того, скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв про те, що Настя Каменських не тільки готується до офіційного розлучення зі своїм чоловіком Потапом, але я вже знайшла йому заміну. Була інформація про те, що нібито вона проживає у Латинській Америці разом з новим бойфрендом.

Потап розповів про мету своєї поїздки до дружини в Колумбію

Потап розповів про мету своєї поїздки до дружини в Колумбію

Олексій же не так давно повідомив про те, що прилетів у Колумбію, але навіть не засвітився поруч зі своєю законною дружиною. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася безліч кадрів з подорожі. І у дописах він повідомив про справжню мету своєї поїздки — це корисні знайомства та натхнення.

“Я маю надзвичайну можливість познайомитися з цією країною”

Крім того, додав Потап, він, як продюсер, має можливість познайомитись з успішними артистами та їхніми наставниками, аби обмінятись досвідом і знайти нові шляхи розвитку для себе та своєї дружини Насті Каменських.

Нагадуємо, що також активно поговорювали про вагітність артистки. Зокрема, відбувалося це через зміни у її зовнішності та фігурі. Втім, співачка неодноразово говорила про те, що коли набирає вагу, то складається враження, ніби в неї виріс живіт. Зараз Настя знаходиться на тому етапі, коли приймає своє тіло та себе і говорить про те, що більше не буде намагатися схуднути, а працювати над своїм здоров’ям та собою. Фанати по-різному поставилися до даної заяви, але здебільшого підтримали її.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".