Переможець Голосу країни Роман Сасанчин із дружиною і 2-річною дочкою серйозно захворіли: “Те, чого боялися”

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина Іванна публічно розповіла про великі негаразди в сімʼї повʼязані зі здоровʼям. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український виконавець Роман Сасанчин пізнав радощі сімейного життя у доволі юному віці. Попри те, що хлопцю постійно писали про невигідність його вибору, а також пророкували скоре розлучення, він з дружиною Іванною на даний момент щасливо проживає в столиці. Пара виховує маленьку донечку Елізабет, яка народилася на світ 2 роки тому.

Саме у період своєї вагітності Іванна наважилася на початок блогерської діяльності. За її словами, ця ідея належала саме її коханому. А вона, мовляв, взагалі не хотіла займатися подібним. Але Роман все ж таки досяг свого, і його дружина змогла створити дійсно успішний блог, який привертає увагу читачів.

Якщо спочатку вона здебільшого ділилася контентом, який був пов’язаний з вагітністю та складнощами молодої матері, то зараз він носить lifestyle характер.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про великі негаразди в сімʼї

Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про великі негаразди в сімʼї

Іван розповідає абсолютно про все: починаючи від ремонту, і закінчуючи проблемами в сім’ї. Вже неодноразово її публікації ставали причиною пліток навколо родини — її слова трактувалися, як зізнання у розлучені чи наміри розстатися з чоловіком. І це також ставало причиною конфлікту між блогеркою та журналістами.

Але Іванна не зраджує ні собі, ні своїм підписникам. Вона продовжує розповідати про те, що відбувається в їхньому з Романом житті і інколи інтригує хвилююча ми дописами. Наприклад, нещодавно стало відомо, що сім’я захворіла. Спочатку недомагання відчули батьки, але згодом стало зрозуміло, що і маленька донечка підхопила хворобу.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про великі негаразди в сімʼї

“Я і Роман захворіли. Молюся, щоб Елізу обійшло. Ну тепер те, чого боялися. Еліза заснула і за годину прокинулася з плачем та температурою. Закутана, бо тряслася вся”, – розповіла Іванна.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.