Ще до Балана: у Мережі випливли рідкісні фото Тіни Кароль в обіймах дуже відомих чоловіків. А Осадча знає?

Тільки на фан-акаунтах зірок можна знайти найрідкісніші фото знаменитостей, які ніхто не бачив. Тіна Кароль в обіймах відомих ведучих у рубриці "було" та "стало".

Українська співачка Тіна Кароль, як і багато світових зірок, має величезну армію шанувальників, які об’єднуються у фан-клуби, де збирають всю інформацію про улюбленого артиста. Так, у Instagram можна знайти сотні подібних сторінок. Один із найактивніших _natali_tn_. Сьогодні цей блог читають понад 12 тисяч шанувальників співачки та з кожним днем їхня кількість зростає. Річ у тому, що адміністратори облікового запису розповідають не лише про творчість Кароль, а й намагаються знайти багато цікавої інформації про співачку. Вже стала популярною рубрика “Модна Тіна”, де докладно розповідають про гардероб артистки.

Тіна Кароль показала, як виглядає жінка на мільйон
Тіна Кароль показала, як виглядає жінка на мільйон

Також там можна побачити дуже рідкісні фотографії. Так, з недавнього часу в мікроблозі почали вести нову рубрику “Було – Стало”, де підбирають раніше невідомі фотографії Тіни з колегами з шоу-бізу. Одними з перших з’явилися знімки із популярним ведучим Юрієм Горбуновим. Перше фото із ще юною артисткою було зроблено задовго до їхньої співпраці на шоу “Танці з зірками”. Друге, зважаючи на все, під час проєкту.

Фани Тіни Кароль показали її обійми з Юрієм Горбуновим
Фани Тіни Кароль показали її обійми з Юрієм Горбуновим

Наступна публікація рубриці “Було – Стало” Тіна Кароль позує з відомим радіоведучим Славою Дьоміним. Очевидно, кадр було зроблено наприкінці “нульових”. На другому співачка з блогером знята в наші дні.

Фани Тіни Кароль показали її обійми з Славою Дьоміним
Фани Тіни Кароль показали її обійми з Славою Дьоміним

Шанувальники вже встигли залишити коментарі:

“Після того, як Дьомін став інтенсивно рекламувати Лободу і Галушку (Брежнєву) він став не цікавий і спротив. Бо вони позор країни! А Тіна стільки за цей рік зробила для народу України і для військових і Слава за більше ніж за пів року не сказав про неї ні одного слова, ТІЛЬКИ ворожить на неї! Його не творчість цікавить, а коли Тіна вийде заміж! Ніхто цього НІКОЛИ не визнає”,- написала свою думку одна із читачок блогу.

Фани Тіни Кароль показали її обійми з Юрієм Горбуновим і Славою Дьоміним
Фани Тіни Кароль показали її обійми з Юрієм Горбуновим і Славою Дьоміним

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?