Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу: “Моє серце плаче”

Іспанський коханий Ані Лорак написав пост, де несподівано заговорив про хворобу, яка вже не пощадила мільйони людей на всій планеті. Як відреагувала на це співачка?

На відміну від свого велелюбного екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу, який змінює коханих зі швидкістю світла, співачка Ані Лорак дуже довго була самотня і тільки в 2023 році оголосила своїм шанувальникам, що нарешті зустріла своє “справжнє кохання”. Коханим артистки виявився знову іноземець – цього разу іспанець Ісаак Віджрак, який є інструктором з йоги та займається різними духовними практиками.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу
Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу

Багатьом поки що не ясно, чи є цей роман реальним або лише піар-ходом, але парочка дуже старанно виносить його публіку його – публікує спільні фото та освідчується один одному в коханні. Наприкінці 2023 року Лорак навіть вивела свого чоловіка у світ, після чого на його соціальні мережі підписалося ще більше людей. Усі хочуть знати, що насправді відбувається у житті пари.

Так, днями Ісаак оприлюднив піст, де заговорив про онкозахворювання, вірніше про людей, які програли битву з цією страшною хворобою. У коментарі коханець Лорак звертається до всіх людей – своєї мами, знайомих та незнайомих.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу
Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу

“Моє серце плаче за всіх, хто програв битву або все ще страждає від цієї руйнівної хвороби під назвою рак. Сьогодні, у цей Міжнародний день онкохворих дітей, передаю все своє кохання всім їм, нашим дітям”,- написав іспанською Ісаак.

Нагадаємо, що раніше Ані Лорак та Ісаак Віджрак разом побували в ОАЕ. Іспанський красень супроводжував артистку на гастролі. У цій поїздці вони познайомили своїх дочок від попередніх шлюбів.

У цей час в Еміратах перебував і колишній чоловік Лорак Мурат разом зі своєю новою дівчиною – Анастасією, з якою зав’язав роман, не встигнувши розлучитися з попередньою дружиною – українською візажисткою Лілією Реус.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.