Колишня дружина зірки “МастерШеф” Міцкевича чекає дитину від нового чоловіка: “На УЗД вже дуже добре видно”

Ексдружина одного з найяскравіших та харизматичних учасників "МайстерШеф" Влада Міцкевича щаслива у другому шлюбі і давно не згадує про колишнього. У неї багато інших турбот.

Коли молодий кулінар Владіслав Міцкевич з’явився на шоу “МастерШеф”, то відразу прикував до себе увагу телеглядачів, не лише своїм кулінарним талантом, а й ефектною зовнішністю, харизмою, неймовірним почуттям гумору та щирістю. Шанувальники з цікавістю стежили за розвитком подій на проєкті, а також його особистим життям.

Зірка 8 сезону кулінарного шоу МастерШеф Владислав Міцкевич
Зірка 8 сезону кулінарного шоу МастерШеф Владислав Міцкевич

Відомо, що в 2019 році Влад, нарешті зустрів своє кохання – дівчину, на ім’я Наталія. Незабаром відбулося їхнє весілля, а потім у молодій сім’ї народився син. Однак, ідилія тривала не довго, незабаром пара розлучилася. Вже потім колишня дружина Міцкевича почала розповідати у своїх соціальних мережах про жорстоке ставлення та тиранію з боку чоловіка, а також маніпулювати спільною дитиною.

Міцкевич з колишньою дружиною та сіном

Міцкевич з колишньою дружиною та сіномНезабаром Наталя знову вийшла заміж, а кілька місяців тому повідомила, що чекає ще на одного малюка. У своїх соціальних мережах дівчина оприлюднила фото з УЗД та оголосила, що разом із новим обранцем чекають на появу доньки.

“На узі уже дуже добре видно, що донечка маленька копія чоловіка. Але кажуть, що коли дівчинка схожа на тата, то буде мати щасливу долю. Надіюсь, хоч очі мої будуть, бо у синочка з мого от лише вони. Сірі з довгими віями мамині оченята”,- написала колишня Міцкевича.

Вже пізніше дівчина поділилася знімками в купальнику, де на велику аудиторію показала, як виглядає її живіт зараз. Також Наталія повідомила, що народження доньки очікується у середині червня 2024 року.

Колишня дружина зірки "МастерШеф" Міцкевича чекає дитину від нового чоловіка
Колишня дружина зірки “МастерШеф” Міцкевича чекає дитину від нового чоловіка

А що зараз із самим Владом Міцкевичем? Відомо, що наприкінці 2023 року кулінар переїхав до центру Києва. Нове життя в самому центрі столиці його цілком влаштовує – поруч гарні ресторани, концертні майданчики, клуби. Вечорами зірка “МастерШеф” ходить Хрещатиком. Щоправда, кулінарію Міцкевич закинув. Каже, що від професії. кухаря отримав все, що можливо і планує розвиватися в іншій галузі. Який саме, не уточнив.

Владіслав Міцкевич
Владіслав Міцкевич

Схожі статті

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.