Тренер Насті Каменських вразив зізнанням про стосунки з нею: мав розмову з Потапом і розстався зі співачкою

Знаменита українська співачка Настя Каменських на даний момент знаходиться в Колумбії і не так часто приїжджаю до України. Але після себе артистка залишила велику кількість людей.

Ні для кого не секрет, що Настя Каменських знайома з процесом ефективного схуднення, багато працювала над собою свого часу та досягла неймовірних результатів. У цьому питанні вона була не одна, адже могла покладатися на свого тренера.

Пізніше, її чоловік Потап, побачивши результати, також до єднався до своєї дружини і зміг позбавитися великої кількості зайвої ваги.

Тренер Насті Каменських розповів про враження щодо неї

Настя Каменських вперше за довгий час публічно проявила почуття до Потапа
Тренер Насті Каменських розповів про враження щодо неї та її чоловіка Потапа

І хоча стрункість так пасує артистці, після 24 лютого вона знову стрімко набрала, у зв’язку з стресом, ненормованим графіком та іншими факторами. Днями журналісти поспілкувалися з її тренером.

Зараз він не працює з виконавицею, так як їм довелося розстатися через роботу артистки. Настя Каменських знаходиться в іншій частині планети, але чоловік не скупився на компліменти артистів та зізнався, що вона дуже працьовита і впевнено йди до своєї мети.

“Настя – трудоголік страшний. Це класний збіг: її працьовитість, сфокусованість. О п’ятій ранку бути у ботанічному саду? Їй не проблема. Сніг, дощ – не проблема. Харчуватися так, як я сказав? Легко! Вона просто зробила все так, як потрібно. До того ж поєднуючи це все зі своєю роботою”

Окрім того Хомицький розповів про розмову з Потапом. З ним йому працювати не доводилося, а дружина співака вже далеко, тому вони не тренуються. Виявилося, Потап залишив про себе дуже серйозне враження.

За його словами, підтримувати Олексія насправді не треба, адже він настільки сильна та міцна людина, щоб його подібні скандали та негаразди взагалі не похитнули.

Примітно, що днями на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася презентації нового треку, і в коментарях з’явилася велика кількість людей саме з добрими та позитивними словами на адресу артиста. Але підтримку від своїх фанатів Олексій прийняв і подякував усім за їхню довіру та любов.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.