Ксенія Мішина забула Еллерта і більше не приховує правди про майбутнє поповнення: “Як мені пасує донечка”

34-річна акторка Ксенія Мішина самостійно виховує свого єдиного сина Платона. Зірка розповіла про нелегку першу вагітність та зізналась, чи готова стати мамою вдруге

Відома українська акторка та учасниця романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина змогла успішно поєднати свою творчу кар’єру та материнство. Ба більше, 34-річна знаменитість виховує 11-річного сина Платона самостійно. Раніше Мішина розповідала про свою першу вагітність та приниження з боку ексчоловіка.

В інтерв’ю для YouTube-проєкту Раміни Есхакзай Ксенія Мішна поділилась, що пішла від чоловіка на 5 місяці вагітності. Тоді Ксенії було 20 років, а її обранцю Олександру – 30. За словами Мішиної, чоловік виявляв неабияке бажання стати батьком, однак вже після першого місяця вагітності молодої дружини, почав чинити психологічне насильство щодо неї. Після ще чотирьох місяців аб’юзу Ксенія знайшла в собі сили покинути Олександра.

Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину
Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину

Акторка і до сьогодні виховує 11-річного сина Платона самостійно. Попри це, зіркова матуся має чудові стосунки зі своїм первістком. У своєму фотоблозі в Instagram Ксенія часто ділиться їхніми спільними світлинами, відпочиває із сином в екзотичних країнах і забезпечує Платону щасливе та повноцінне дитинство.
За словами Мішиної, біологічний батько хлопчика жодного разу не цікавився їхнім становищем протягом 10 років. Чоловік знову дав про себе знати лиш після початку повномасштабного вторгнення. Олександр проявив ініціативу, аби налагодити стосунки із сином, однак як виявилось згодом, ексчоловік Ксенії був зацікавлений зовсім не цим.

“У цього тата мета не побудувати стосунки із сином, а побудувати якісь питання зі мною. Він почав говорити, що у нього вільні стосунки зі своєю сім’єю. Він мені сказав одного дня, що не відчуває справжньої любові до дитини”

Мішина про другу дитину

Однак знаменитість не оглядається на минуле, а живе теперішнім. У своїх соцмережах Ксенія зізналась шанувальникам, що хотіла б стати мамою вдруге. У нещодавній Insta-storie зірка показала, як проводить час із маленькою дівчинкою та залишила милий опис:

“Як мені пасує донечка”

Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину
Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?