Біжіть з нами: Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США – який сюрприз чекав їх на фініші

Після втечі в США до подружжя Яма ставляться неоднозначно, однак пара всіма силами намагається повернути прихильність українців. Іноді, виходить, іноді – ні.

Після втечі до США, хореографа і танцюриста Влада Яма регулярно критикують українці. Виною стають його недоречні пости, які з’являються невчасно, чомусь після страшних подій. Наприклад, після чергового обстрілу українських міст, зірка оприлюднив пост, де повідомив, що в США з ним “Всі норм…”.

Влад Яма в Сполучених Штатах
Влад Яма в Сполучених Штатах

Багато хто вважає, що зірка живе в Америці “паралельної реальності” і зовсім не вловлює настрій співвітчизників, які продовжують жити у країні, що воює. За подібні пости Ямі приходять сотні повідомлень, де його просять либо “повернуться” або “просто помовчати”.

Так, напередодні у мікроблозі танцюриста та його дружини з’явилися нові публікації, де вони розповіли, що вирішили взяти участь у півмарафоні. Таким чином Влад та його дружина вирішили підтримати українців та оголосили збір для дітей-сиріт, які займаються спортом. Це перший персональний збір сім’ї Ями. На зібрані донати вони мають намір закупити спортивне взуття для маленьких українців.

“Біжіть з нами… додайте з нами…і зробімо когось щасливими…Вперед! Слава Україні. За Україну!”, – відрапортувала подружжя та вирушила на пробіжку.

Зазначимо, що захід проходив у день народження Ліліани. Незважаючи на важливу подію, вони разом із чоловіком прокинулися о 4-й ранку і прибули на старт марафону. Наприкінці, вже на фініші Яму та його дружину чекав сюрприз – їхній син Леон разом із друзями розгорнули плакати, де вітали Лілію з народженням.

Дружина Ями показала, як відзначила День народження у США
Дружина Ями показала, як відзначила День народження у США

“Друзі зустріли мене з квітами та великим плакатом “З днем народження”. Люблю і безмежно дякую. Це було дуже несподівано”, – написала дружина Влада Ями.

А потім почалося свято – фотосесії на тлі пальм із кульками та маленьким тортиком.

Дружина Ями показала, як відзначила День народження у США
Дружина Ями показала, як відзначила День народження у США

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.