Злата Огнєвіч постраждала під час гастролей і показала, як тепер виглядає: “Якась вища сила мене зберегла”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч спантеличила шанувальників зовнішнім виглядом. Занепокоєна артистка розповіла, як її найбільший гастрольний страх став реальністю

38-річна співачка Злата Огнєвіч активно веде особистий фотоблог у Instagram. Завдяки соцмережам артистка має змогу щодня комунікувати зі своїми шанувальниками та ділитись актуальними новинами щодо її життя та творчості. Нещодавно Огнєвіч спантеличила фоловерів знімком у Insta-storie. На зображенні можна побачити підлогу, що всіяна дрібними скляними уламками.

“Щойно пережила шок. Трохи відійду і запишу сторіз”, – залишила підпис Злата.

Злата Огнєвіч розповіла, що з нею сталося в готелі на гастролях
Злата Огнєвіч розповіла, що з нею сталося в готелі на гастролях

Згодом співачка вийшла на зв’язок та детально розповіла, що трапилось. Переполохана Огнєвіч повідомила, що на неї впали двері душової кабіни. На відео Злата повністю показала ванну кімнату, де й відбувся інцидент.

“На мене впали двері душової кабіни, якраз тоді, коли я приймала душ. Не бажаю нікому такого пережити, це дуже страшно, жахливо, в мене шок”, – прокоментувала Огнєвіч.

Злата Огнєвіч розповіла, що з нею сталося в готелі на гастролях
Злата Огнєвіч розповіла, що з нею сталося в готелі на гастролях

Також співачка додала, що це був її найбільший гастрольний страх, який врешті перетворився на реальність. Артистка висловила своє здивування, адже все обійшлось незначними порізами. Злата зізналась, що боялась дивитись в дзеркало після пережитого, бо уламки летіли з великої висоти прямо до обличчя.

“Я завжди боялася, що ці довбані двері на мене впадуть і от сьогодні нарешті це трапилось. Я не встигла ще вдягнутися, тому всі уламки летіли на тіло. Я думаю, що це просто якесь чудо і диво.. Мене оберігає вища сила, бо в мене так, порізи на руках і ногах, але вони маленькі, тобто це швидко загоїться. І ці всі уламки летіли теж з висоти… біля обличчя, я боялася подивитися на себе в дзеркало, що порізане все обличчя”, – поділилась Злата Огнєвіч.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?