Весілля зовсім скоро: Ірина Сопонару похвалилася новими “прикрасами” на тілі – не кожен наважиться на таке

Блондинка з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару привезла з Великобританії не лише магнітики, а й нові тату та пірсинг. Не кожна наречена наважиться таке продемонструвати на камеру.

Вже незабаром одна з найяскравіших учасниць “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вийде заміж за свого обранця – підданого Великобританії Риса. Підготовка до весілля у розпалі. Ще до Нового року актриса пробіглася київськими магазинами і підібрала собі туфлі, а потім разом із майбутнім чоловіком вирушила до Лондона “налагоджувати контакти” з майбутніми родичами, а заразом відвідати свою молодшу сестру, яка вже кілька років із сім’єю живе у Великій Британії.

Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі
Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі

Після повернення в Україну через півтора місяця, Ірина з головою поринула в роботу, а також повернулася до свого блогу в Instagram. Так, напередодні Сопонару оприлюднила відео, на якому можна побачити, як вона приміряє весільні сукні. Майбутня наречена у чудовому настрої і насолоджується процесом підготовки до важливої події в житті.

Далі Ірина вирішила продемонструвати свої нові прикраси на тілі, які привезла з Лондона. Виявляється, у столиці Британії, Сопонару відвідала тату-салон, де хотіла оновити пірсинг на вусі, а заразом зробила собі кілька нових татуювань. Одна – на руці у вигляді паралельних тонких ліній, друга в паху. Щоб продемонструвати напис “oh hey”, Сопонару приспустила штани і трохи відсунула труси. Також актриса показала, як відбувався процес.

 Ірина Сопонару похвалилася новими тату та пірсингом
Ірина Сопонару похвалилася новими тату та пірсингом

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

“Ну нафіга це нам?”, “Боже Боже, де ваше виховання, ви українка?”, “Так собі. Скоріше навіть ні як)”, “Красиві тату. Гарне тіло. Нічого лишнього”, “Чим би дитя не бавилось аби не…тай не дитя та й не бавилось”, – писали в коментарях.

Як бачите, думки розділилися. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.