22-річна Трінчер після розлучення з Волошиним вперше сходила на побачення: тепер розглядає чоловіків лише 30+

Співачка та актриса Анна Трінчер після розлучення з 27-річним чоловіком-блогером зробила висновки та підняла вікову планку своєму майбутньому обранцю. Тепер зірка орієнтується лише на чоловіків 30+.

2023 рік став рекодсменом на найнесподіваніші зіркові розлучення – після 20-ти років шлюбу про розлучення з чоловіком-мільярдером повідомила співачка Камалія, не встигнувши одружитися, розлучився зі своєю молодою дружиною колишній Лорак – Мурат Налчаджиоглу, після вінчання розлучилися Микита Добринін та Даша Квіткова. Блогер Олександр Волошин та співачка Анна Трінчер також повідомили про своє розставання напередодні першої річниці весілля.

Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Вперше про проблеми у молодій сім’ї заговорили ще влітку, проте співачка з блогером усі заперечували. Згодом вони записали ролик, де на камеру озвучили своє рішення про розлучення. Як з’ясувалося, ініціатором був Волошин, який зізнався, що “більше не любить дружину”.

Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Для 22-річної Анни це стало справжнім ударом. Дівчина розповіла, що весь останній рік чоловік перебував у стані депресії і, попри всі зусилля з її боку, він так і не зміг впоратися з недугою. Зрештою пара оформила офіційне розлучення і кинулась у “вільне плавання”.

Так, напередодні співачка дала невелике інтерв’ю “Люкс ФМ”, де зізналася, що вже встигла сходити на перше побачення. У розмові з журналістом Ганна зізналася, що після розлучення не страждає від нестачі чоловічої уваги, проте спочатку їй зовсім не хотілося романтики, але перед поїздкою на Балі, співачка все ж таки зважилася прогулятися з новим “залицяльником”.

22-річна Трінчер після розлучення з Волошиним вперше сходила на побачення
22-річна Трінчер після розлучення з Волошиним вперше сходила на побачення

Як з’ясувалося, чоловік був дещо старшим. У коментарі Ганна зазначила, що не хотіла б ділити чоловіків на категорії, але досвід минулих стосунків підказав, що зараз вона хоче будувати стосунки виключно із представниками протилежної статі 30+.

“Чоловікам до 30 років треба вилікувати свої дитячі травми”, – сказала Ганна, натякаючи на Волошина.

Також артистка дала чітко зрозуміти, що колишній чоловік залишився у минулому, незважаючи на всі його натяки про “повернення кохання”.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.