Падчерка Мурата Налчаджиоглу, яку він покинув, кардинально змінилася: новий колір, нова стрижка, нова вона

Друга "колишня дружина" турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу – українська візажистка Лілія Реус показала, як кардинально змінила образ своєї доньки.

Поки що 46-річний турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує стосунки зі своєю новою пасією – моделлю Анастасією, з якою зустрівся на відпочинку в Дубаї на Новий рік, його колишня дружина – візажистка Лілія Реус намагається налагодити своє життя.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена

Судячи з фото в мікроблозі, дівчина вже встигла злітати на відпочинок, а потім активно зайнялася своєю кар’єрою і сняться в рекламі кількох українських брендів одягу як модель. Вона зустрічається із подругами, а також приділяє час своїй дочці Олександрі.

Лілія Реус із дочкою
Лілія Реус із дочкою

Так, напередодні Лілія оприлюднила фото, де показала свою дочку в новому іміджі. У дівчинки кардинально змінилася стрижка, а також з’явилося стильне фарбування – майже половина волосся Олександри висвітлено у світліший відтінок. Судячи з усмішки, колишньої падчерки Налчаджиоглу новий образ дуже подобається.

Колишня дружина Налчаджиоглу кардинально змінила імідж доньки
Колишня дружина Налчаджиоглу кардинально змінила імідж доньки

Нагадаємо, що Лілія та Мурат стали зустрічатися у 2021 році. Два роки за їхнім романом із трепетом спостерігали тисячі передплатників у Instagram. Пара багато подорожувала спочатку лише вдвох, а потім разом із дітьми від попередніх стосунків. Налчаджиоглу навіть називав маленьку падчерку своєю дочкою.

Влітку 2023 року відбулося їхнє весілля. Урочистість проходила у мальовничому маєтку у Кончі-Заспі під Києвом. Дочка Лілії Реус підносила молодятам обручки.

Весілля Мурата Налчаджіоглу та Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджіоглу та Лілії Реус

Однак через чотири місяці шлюб несподівано розвалився. Спочатку Лілія та Мурат видалили всі спільні фото, потім відписалися один від одного у соціальних мережах. Потім Реус змінила прізвище. Події розвивалися настільки стрімко, що шанувальники навіть не встигли моргнути, як Налчаджиоглу вже називає своїм “сином” дитину нової пасії.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.