Про Дашу Квіткову вже й не згадує: Нікіта Добринін заявив про нові стосунки із загадковою обраницею

Нікіта Добринін зробив відверте зізнання про нові стосунки. Після розриву з Дашею Квітковою чоловік встиг віднайти нове кохання, однак показувати шанувальникам загадкову обраницю поки не квапиться

Український шоумен та учасник 9 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Нікіта Добринін розлучився з блогеркою Дашею Квітковою після двох років спільного життя. Молоде подружжя завершило свої стосунки на нейтральній ноті та продовжує спільно виховувати 2-річного сина Лева. Їх пов’язує батьківство, проте знаменитості вже давно будують своє життя порізно. Про це детальніше Нікіта Добринін розповів для YouTube-проєкту “ТУР Зірками” від Люкс ФМ.

В розмові з Наталією Тур ексхолостяк розкрив нові подробиці свого особистого життя. Шанувальників неабияк цікавила ця тема, адже протягом тривалого часу Мережею ширились чутки про роман Добриніна з блогеркою Чарою Хорив. Нікіта розставив усі крапки над “і” та зазначив, що Чара лиш його хороша приятелька.

Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю
Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю

Однак серце ведучого все-таки зайняте. Наразі Добринін перебуває в стосунках із загадковою обраницею, яка не пов’язана з медійністю. В інтерв’ю чоловік зізнався, що поки не квапиться знайомити дівчину із сином Левом.

“Якщо я відчую, що це, дійсно, серйозні стосунки, то з радістю познайомлю її з Левом”, – зазначив Нікіта.

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю Даша Квіткова детально розповіла про виховання сина. Наразі Добринін та Квіткова проводять однакову кількість часу з малюком. Тиждень 2-річний Лев проводить із зірковою матусею, а наступні 7 днів – з татком. Даша розповідала, що повністю довіряє ексчоловіку та задоволена, що саме Добринін є батьком Лева.

Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю
Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю

Нещодавно Квіткова також коментувала своє особисте життя. Блогерці приписують романи із різними зірковими чоловіками, однак Даша спростовує закиди. Натомість зірка публічно зізналась в симпатії до українського футболіста Михайла Мудрика.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.