Юрій Горбунов розповів про кризу у стосунках із Катериною Осадчою: кохання зірок виявилося не особливим

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів про негаразди, з якими йому та його дружині Каті Осадчий довелося зіштовхнутися.

Історія кохання Юрія Горбунова та Каті Осадчої не схожа на жодну іншу в українському шоу-бізнесі. Пару підозрювали у службовому романі досить довго. І все це ускладнювалося відсутністю даних про особисте життя обидвох.

Так, вважалося, що Юрій Горбунов все ще одружений, хоча насправді він вже розірвав свій шлюб з колишньою дружиною Людмилою. Так само Катерина жодним чином не видавала своєї вагітності. Як раптом стало відомо і про весілля, і про те, що незабаром Осадча має народити.

Телеведуча ніколи не приховувала, що взагалі не хоче жодного офіційного шлюбу, і готова це зробити лише заради майбутньої дитини. Юрій буквально вмовив свою майбутню благовірному все ж таки вийти за нього заміж, коли на світ от-от мав з’явитися маленький Іван.

Юрій Горбунов розповів про кризи в стосунках з дружиною Катею Осадчою

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Юрій Горбунов розповів про кризи в стосунках з дружиною Катею Осадчою

Нещодавно пара відсвяткувала чергову річницю шлюбу, і на честь цієї події Юрій Горбунов розповів в ефірі про те, що насправді і в його шлюбі ставалися кризи та негаразди.

За словами шоумена, непорозуміння були і в їхньому з Осадчою шлюбі, однак вони разом їх подолали. Горбунов додав, що стосунки в сім’ї потребують чималої праці.

“Ми українська сім’я, яка проходить через все, як і всі інші. Сім’я і стосунки в сім’ї – це праця”, – додав шоумен.

Нагадуємо, що про роман зірок стало відомо 2016-го. Вже на той момент їх досить довго підозрювали у почуттях. Продовжувати так надалі стало неможливим лише через появу у закоханих маленького сина. Пара почала жити разом, а через 5 років в них з’явилася ще одна дитина. Як пізніше зізнавалася Катерина, народження Данила вони взагалі не планували.

Після 24 лютого на сім’ю чекала тривала розлука, адже Катерина евакуювалася разом з дітьми. Однак, пізніше журналісти надавали інформацію, що нібито Юрій насправді вивозив родину за кордон, про що не говорив публіці. Досі залишається загадкою, чи правда це.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?