Огнєвіч поділилася, що можна приготувати на швидку руку: ось такий простий рецепт. Всього декілька хвилин

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч поділилася рецептом на швидку руку. Страва проста і не потребує великих коштів та сил. Виручить, коли справді обмаль часу.

Не секрет, що артисти мають достатньо завантажені робочі графіки, тому на себе, приготування їжі, побут та родину залишається менше часу. Співачка Злата Огнєвіч на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вирішила поділитися з шанувальниками рецептом простої, поживної та смачної страви, яку можна приготувати за декілька хвилин.

Знаменитість показала та розписала всі дії, які допоможуть зробити неймовірну страву з тортильї – тонкий плаский коржик, який є традиційним в мексиканській кухні. Виготовляється з пшеничного або кукурудзяного борошна, води, солі та інших інгредієнтів залежно від рецепта.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Огнєвіч поділилася, що можна приготувати на швидку руку

Зазначимо, що з тортильї роблять багато різноманітних страв, а також її можна подавати з соусами або заправками.

Страва, яку пропонує зробити співачка виручить вас ще не раз, тому ознайомлюйтеся, що для цього знадобиться, а потім беріться за її приготування. Рецепт під силу кожному, оскільки справді простий та зрозумілий.

Приготування

Спочатку Злата Огнєвіч зазначила, що треба розігріти пательню. Потім покласти тортилью і  додати улюблений сир.

Далі додати яйця й обережно розподілити по всій тортильї. Нарізати зелену цибулю, посипати на страву, на смак посолити, також додати спеції і накрити другою тортильєю.

Залишилося почекати поки підрум’яниться з обох боків і можна смакувати. Проста страва готова. Ідеальний варіант сніданку чи перекусу на день. Обов’язково спробуйте!

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?