“Треба економити”: дружина Віктора Павліка показала витрати в одному з магазинів. І це купила тільки рибку

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова показала підписникам, скільки витрачає грошей на продукти.

Катерина Репяхова часто ділиться з шанувальниками своїм дитинством, минулим, показує життя із зірковим чоловіком, тому за щирість та справжні емоції її й полюбили пересічні громадяни. І хоча їй прилітає чимало гнівних коментарів, вона продовжує жити не так, як говорить суспільство, а власною головою.

Катерина Репяхова у 2021 році вперше стала мамою сина Михайла. Таким чином вона зробила Віктора Павліка татусем четвертий раз, оскільки від минулих шлюбів він також має дітей. Блогерка переконує, попри велику різницю у віці, щаслива і її ніяк не відчуває.

Нещодавно дружина Віктора Павліка показала підписникам свого Instagram-блогу, скільки витратила коштів на продукти. Спочатку знаменитість ходила в звичайний магазин, а потім повідомила, що з мамою вирішили купити рибки.

Дружина Віктора Павліка показала витрати в одному з магазинів

Зізналася, що планувала дещо економити гроші, однак коли заїхала за рибою, щось пішло не так. Катерина здійснила оплату в розмірі 3076 гривень, а потім, відразу ж, заплатила ще 1035 гривень.

Дружина Віктора Павліка показала витрати в одному з магазинів

Нагадуємо, Катерина Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Павліка у 2020 році. Відомо, що син подружжя має затримку мовлення, тому з хлопчиком займаються нейрокорекцією. Блогерка відверто розповідала, що вже бачать позитивні зміни, оскільки він відтворює звуки, каже деякі слова та краще розуміє звернену до нього мову.

Дружина Віктора Павліка показала витрати в одному з магазинів

Катерина намагається робити все для щасливого дитинства свого сина, а ще не приховує, що мріє народити донечку. Розсекретила, що хотілося б назвати її Олександрою.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.