Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф – Мартиновська тут зовсім ні до чого

Український блогер Богдан Беспалов розповів про чутки, які ходять у кулуарах проєкту МастерШеф щодо особистого життя його головної зірки – шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Скандальний блогер Богдан Беспалов, який регулярно у своїх програмах на Ютуб розкриває всі таємниці українського шоубізу, дістався до МастерШеф. В останньому випуску журналіст озвучив чутки, які отримав від своїх інформаторів щодо особистого життя головної зірки проєкту – Ектора Хіменеса-Браво. За словами Беспалова, шеф-кухар має романтичні стосунки з його колегою, але не з Ольгою Мартиновською, а Володимиром Ярославським.

Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф
Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф

У коментарі Богдан зазначає, що ця інформація поки що не перевірена та просить своїх “інформаторів”, які можуть бути у темі, роз’яснити ситуацію. У будь-якому випадку, Беспалов має намір докопатися до істини, а поки що він просто озвучив інформацію, яку отримав.

Так, у випуску блогер зазначив, що в кулуарах шоубізу всі давно вже знають, що Ектор та Володимир Ярославський належать до ЛГБТ-спільноти та особливо цього не приховують, проте новина про їх, нібито, роман здивувала навіть його.

Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф
Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф

Беспалов зазначає, що обидва шеф-кухарі виглядають чудово і у них справді може бути багато спільного, проте:

“Вони конкуренти…Як вони можуть ладнати, коли є конкурентами?”, – ставить питання Беспалов.

Зазначимо, що раніше у проєкті МастерШеф активно просували тему, нібито, близьких відносин між Володимиром Ярославським та Ольги Мартиновською. Парочка не раз демонструвала на камеру “теплі почуття” один до одного, проте,коли їм ставили пряме питання, то жартували, що вони лише хороші, близькі друзі.

Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф
Блогер розповів, з ким насправді роман у Хіменеса-Браво на МастерШеф

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво також демонстрував телеглядачам свої романтичні стосунки із жінками. Першу – українку Анну Тягун він навіть возив до Колумбії у 2015 році, щоб познайомити з мамою. Потім з’явилася інша, проте обличчя своєї молодої коханої шеф-кухар так і не показав. Зараз зірка МастерШеф живе з двома собачками.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.