Візок та купа пакетів: вагітна Ребрик почала скуповувати все дитяче придане – купа грошей на вітер?

Українська ведуча Лілія Ребрик вже почала активно готуватися до появи третьої дочки та вирушила до дитячих магазинів. Набрала цілий візок памперсів, іграшок та різного приладдя для немовляти.

Вже за місяць у родині української ведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого з’явиться третя донька. Протягом кількох останніх місяців знаменитість докладно розповідала про те, як протікає її вагітність – про токсикоз, який майже не проявлявся, про свій емоційний стан та переживання. Шанувальники з цікавістю стежили за публікаціями знаменитості та активно їх коментували.

Вагітна Лілія Ребрик
Вагітна Лілія Ребрик

Особливо вразили її ефектні фотографії, на яких зірка вирішила показати, що навіть будучи глибоко вагітною, жінка може виглядати дуже спокусливо. Не встигли обговорити знімки вагітної Ребрик у ефектному червоному костюмі, як зірка підкинула нову тему для обговорення.

Вагітна Лілія Ребрик показала стильний костюм у наймоднішому кольорі
Вагітна Лілія Ребрик показала стильний костюм у наймоднішому кольорі

Так, напередодні актриса вирушила за покупками.

“За місяць до народження третьої донечки я таки здалася. Починаємо займатися зборами посагу!”, – оголосила Лілія.

Далі вона розповіла, що вже придбала одяг, пелюшки, шкарпетки та іграшки. Доглянула дитяче ліжечко та коляску. Судячи з фото, на якому вагітна Лілія позувала з величезним візком та пакетами, речей було куплено із запасом. Також у коментарі знаменитість звернулася до мам, щоб вони дали кілька практичних порад.

“Дівчата, ділитися досвідом: що вам взагалі не згодилося? На що «дитяче» зрячи викинули гроші на вітер? Упевнена, є й такі речі”,- написала Лілія.

Наприкінці знаменитість попередила своїх “хейтерів”, що дуже скоро на її сторінці буде дуже багато мамського контенту.

Нагадаємо, що напередодні Лілія Ребрик розповідала, що вже разом із чоловіком та дочками придумали ім’я для доньки – є кілька варіантів, але поки що вона не готова їх розголошувати. Чекати залишилося зовсім небагато, адже у березні їй уже народжувати.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.