У Потапа зʼявилася нова фаворитка та посунула Настю Каменських на задній план: молода, ще й з фігурою

Відомий український співак та продюсер Потап вже давно інтригує мережу імовірним розкладом у стосунках з дружиною Настею Каменських. Подейкують, в нього навіть з'явилася нова фаворитка.

Хоча навколо розлучення Насті Каменських та Потапа ходить неймовірна кількість чуток, обидва поки що не поспішають їх підтверджувати. Навпаки, обидва усіма можливими способами намагаються показати, що ніякої кризи між ними немає.

Але вже поповзли чутки і про коханця артистки, і про те, що у продюсера з’явилася нова фаворитка, на яку він буде робити наголос у своїй діяльності.

У Потапа зʼявилася нова фаворитка

Потап без дружини Каменських вирушив у нову країну
У Потапа зʼявилася нова фаворитка

Наприклад, зірка зараз знаходиться в Колумбії, але разом з дружиною проводить часу мало, якщо взагалі з нею бачиться. Спільного контенту вони майже не публікують на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram.

Тут потрібно зазначити, подейкують, що таке творче відрядження музикант здійснює без своєї музи та дружини взагалі. Причини цього не відомі, хоча вірогідно — у пошуках новизни, Потап обрав собі нову фаворитку, на ім’я Катерина, якою захопився по-справжньому скоріш за все як продюсер.

У Потапа зʼявилася нова фаворитка

Але вже зараз його шанувальники думають над питанням, чи немає загрози розриву стосунків композитора з законною дружиною? Та хоч би що там було, вірні фанати продовжують підтримувати Потапа. Особливо після того, як він презентував нову пісню “Дочекайся”, яку присвятив українським жінкам, чоловіки яких закривають собою Україну та боронять рідну землю.

Нагадуємо, що тривалий час навколо продюсера були одні скандали, здебільшого пов’язані з його творчістю та втечею за кордон. Якщо спочатку він намагався відмовитися від них, то потім дозволив усьому рухатися за течією.

У Потапа зʼявилася нова фаворитка

Врешті-решт, Олексію вдалося вийти з цієї ситуації, і зараз уваги на нього звертається усе менше, як в мережі, так і в пресі. Втім, досі журналісти підозрюють, що насправді Настя Каменських за цей час встигла піти від свого чоловіка та почати будувати нове життя.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.