Решетніки просувають в шоу-бізнес своє чадо: дружина зірки “Холостяка” похвалилася, що сини отримали роботу

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася з шанувальниками радісною новиною. Зовсім скоро голоси їхніх двох синів зазвучать в усіх кінотеатрах.

У 2010 році сформувався дуже міцний зірковий союз. Григорій та Христина офіційно стали чоловіком та дружиною. Подружжя є прикладом для багатьох українських сімей, оскільки попри всі життєві обставини, вони продовжують бути разом.

Дружина ведучого зізнавалася, що з чоловіком зіштовхувалися з кризами у стосунках, але до розлучення не доходило ніколи. Сам Григорій відверто розповідав, що йому дісталася найкраща дружина і він навіть не може уявити, як вони можуть розійтися. Додав, що у його коханої найкращі якості.

Решетніки просувають в шоу-бізнес своє чадо

Нещодавно Христина Решетнік поділилася з підписниками свого Instagram-блогу радісною новиною. Знаменитість повідомила, що одні з героїв мультфільму “Панда Кунг-фу 4” будуть розмовляти голосами їхніх двох синів – Івана та Дмитра. В дописі матуся привітала хлопчиків з дебютом та зазначила, як ними пишаються.

“Нарешті можемо розповісти цю новину!!! Та запросити вас на мультик “Панда Кунг-фу 4″. Бо одні з героїв цього мультфільму будуть розмовляти голосами наших дітей. Вітаємо, синочки, з дебютом! Перші тракти, кастинги, перший досвід дубляжу, справжня проведена робота – пишаємось вами”, – повідомила Христина.

Мультик можна буде подивитися вже 7 березня в усіх кінотеатрах. Подружжя неабияк радіє за своїх спадкоємців і підтримує їх в будь-яких починаннях.

Нагадуємо, Христина та Григорій Решетнік є батьками трьох синів. Однак пара зупинятися не планує й дуже хоче народити дівчинку.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.