А багатьом подобається: що зробила з собою Леся Нікітюк – настав час кардинальних змін у зовнішності

Одна з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні зважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Про пластику мови поки не йдеться. Що зробила із собою Леся Нікітюк?

Напередодні одна з найпопулярніших провідних на українському телебаченні Леся Нікітюк вирішила поспілкуватися через соціальні мережі зі своїми шанувальниками та запропонувала загадати їй будь-які питання. Найбільше фанатів цікавило її особисте життя, тому багато питань звучало так – “У яких відносинах вона знаходиться зараз?”, “Які чоловіки їй подобаються більше – молодше чи старше?” і лише одна шанувальниця поцікавилася, як сприйняли новий образ знаменитості оточуючі.

Нагадаємо, що влітку 2023 року Нікітюк вирішила остаточно розпрощатися з блондом і перефарбувалася в темніший відтінок, залишивши лише два світлі пасма з боків. Новий образ дуже вразив шанувальників. Багато хто відзначив, що із затемненим волоссям Леся виглядає ще ефектніше.

Ймовірно, позитивні відгуки настільки вразили телезірку, що вона вирішила не зупинятися. Так, на недавніх фотографіях 36-річна знаменитість постала з ще темнішим відтінком волосся. Це вже не блонд із відтінком кориці, а справжній шатен. Схоже, Леся вирішила остаточно залишити ряди “найкрасивіших блондинок українського шоубізу” та перейти до категорії “найяскравіших українських зірок”.

Леся Нікітюк похвалилася модним фарбуванням
Леся Нікітюк похвалилася модним фарбуванням

До речі, відповідаючи на запитання шанувальниці, Леся зазначила, що більшості її фанатів вона подобається з темним волоссям. Нагадаємо, що напередодні було порушено тему ставлення Лесі до пластичних операцій. У коментарі знаменитість зазначила, що раніше вона дійсно хотіла змінити форму грудей та носа, але потім передумала. На данный момент 36-летняя Никитюк полностью довольна своей внешностью. Регулярно она посещвет только косметолога, спортзал и салон красоты.

Нікітюк вперше розповіла про стосунки, пластику та роман із Богданом Буше
Нікітюк вперше розповіла про стосунки, пластику та роман із Богданом Буше

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?