Позитив поставив крапку у дружбі з Потапом та Настею Каменських і розповів про них правду: “Це феєрично”

Знаменитий український виконавець та колишній підопічний Потапа Позитив вперше висловився про поведінку продюсера і його дружини Насті Каменських.

Позитив — це виконавець, який був з Потапом ледь не з самого початку його шляху. Юнак спочатку виступав у музичному гурті, але пізніше доєднався до лейблу як партнер Наді Дорофєєвої в дуеті.

Позитив зробив незвичайне патріотичне татуювання
Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Примітно, що його творчість часто критикували, так само як і самого Потапа. Але дует 3 роки як розпався, його колишня партнерка досягла серйозних успіхів у шоу-бізнесі, а Олексій тим часом прийняв рішення повністю відмовитися від співробітництва з екс-продюсером. Сталося це після втечі Потапа за кордон.

Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Позитив розповів, чому розпався гурт
Позитив розкритикував поведінку Потапа та Насті Каменських

Спочатку Завгородній був доволі обережний у своїх висловлюваннях. У тому числі тих, що стосувалися поведінки репера. Зараз вже чоловіки навіть не спілкуються між собою, і Позитив днями дозволив собі набагато більше.

В інтерв’ю “Наше радіо” він сказав, що всі вчинки Потапа та Насті Каменських феєричні. Так, ведуча Лера Товстолес поцікавилася у Позитива, чи спілкується він зараз із Потапом та Настею Каменським. Він відповів, що не підтримує зв’язку з ними.

Також дівчина запитала, що для нього гірше – пісні Потапа чи інтерв’ю Каменських Маші Єфросініної, яке користувачі мережі одразу розібрали на меми?

“Це все феєрично”, – відреагував Позитив.

Нагадуємо, що рік тому Потап потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своєю композицією про волонтерів. У тексті слухачі здебільшого знайшли двійний контекст, який їм дуже не сподобався. Згодом Олексій попросив пробачення, а потім припинив коментувати скандали, які оточили його.

Зараз рівень підтримки по відношенню до продюсера значно підвищився, це помітно навіть по характеру коментарів під його публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так само співачка півроку тому викликала шквал негативу своїми сльозами в інтерв’ю, коли розповідала, як провела 2022-й.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?