Віра Брежнєва публічно звернулася до екс-чоловіка Меладзе після розлучення: “Я зараз абсолютно щаслива”

Українська співачка Віра Брежнєва вразила мережу раптовим кроком назустріч до Костянтина Меладзе після 2 років новин про негаразди в їхніх стосунках.

Чутки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої з’явилися 2 роки тому, після того, як пара покинула Москву та перебралася до Італії. Тривалий час обидва приховували правду про те, що відбувалося в їхній сім’ї. Але до преси все частіше потрапляли нові дані, і заперечувати вже не було жодного сенсу.

Віра Брежнєва звернулася до Костянтина Меладзе під час концерту

Віра Брежнєва звернулася до Костянтина Меладзе під час концерту

Врешті-решт, співачка такий зізналася, що дійсно розлучається зі своїм чоловіком, але не назвала причину розладу в сім’ї. Костянтин залишився в Італії, а Віра виїхала за кордон. Примітно, що увесь цей час з’являлися найрізноманітніші чутки. Наприклад, продюсер активно звинувачували у подружніх зрадах.

Дісталося і Вірі. Поговорювали, що вона вийшла з себе через позицію Костянтина та почала знущатися над чоловіком, що в результаті й вилилося в рішення розійтися. Але екс-пара відмовилася розповідати, що сталося і досі не розкрила правду.

Натомість в мережі також з’являлися новини про судові розбірки між колишніми коханими. І здебільшого мова йшла саме про виконання пісень. Адже Костянтину належить авторські права, як продюсеру. Судячи з усього, це питання їм врегулювати вдалося.

Так, днями Віра Брежнєва звернулася до колишнього чоловіка зі сцени під час свого виступу та подякувала його за композиції.

“Я зараз, звісно ж, хочу сказати величезне спасибі автору більшості цих пісень, які протягом багатьох років створював ці хіти. Це Костянтин Меладзе. Іноді ця музика нас поєднує, заявила зірка зі сцени. – Вона як місток із нашим минулим. Дарує нам любов. Потім завдяки цій музиці ми будемо згадувати і сьогоднішній вечір, у якому я просто зараз абсолютно щаслива”

Примітно, що рік тому Віра Брежнєва змінила навіть свій псевдонім, що наштовхувались на думку, що Меладзе полишив її навіть сценічного імені.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.