Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж: ще не розлучився, а тут вже інший шлюб?

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Анастасія відповіла підписникам свого фотоблогу, чи планує за нього заміж. Чоловік ще офіційно не розлучився з колишньою Лілією Реус.

У 2019 році офіційно розпався союз Мурата Налчаджиоглу зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року бізнесмен зіграв розкішне весілля з візажисткою Лілією Реус, однак ніхто і не підозрював, що це щастя та ідилія протримається всього 4 місяці.

Далі парочка видалила спільний контент в соціальній мережі Instagram й тривалий час не наважувалася підтверджувати розлучення. Згодом Налчаджиоглу здивував публіку, оскільки показався в компанії моделі Анастасії й у січні цього року відверто розповів про нові стосунки.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу зізнався, що за саме за своєї ініціативи вирішив закінчити стосунки з Лілією. Однак потім дівчина здивувала зізнанням, оскільки заявила, що вони з колишнім ще офіційно не розлучилися.

Нещодавно нова дівчина бізнесмена Анастасія, відповідаючи на питання від підписників Instagram-блогу, розповіла, чи планує заміж за бізнесмена. Зазначила, що це обранець має планувати одруження, але в майбутньому хотілося стати дружиною коханого чоловіка і народити доньку.

“Це не до мене питання. Це чоловік повинен планувати одружитися з вами. Ми вже більше ніж багато одружених людей. Ну а взагалі, звичайно, в майбутньому я б хотіла вийти заміж за коханого чоловіка, я ще доньку хочу і як ви пам’ятаєте, без офіційного шлюбу народити дитину, для мене означає “нагуляти”. Усвідомленість та відповідальність”, – відповіла Анастасія.

Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж

Втім, коли парочка наважиться на шлюб, поки можемо тільки здогадуватися. Для початку Мурату Налчаджиоглу варто офіційно розлучитися з колишньою Лілією Реус.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?