Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж: ще не розлучився, а тут вже інший шлюб?

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Анастасія відповіла підписникам свого фотоблогу, чи планує за нього заміж. Чоловік ще офіційно не розлучився з колишньою Лілією Реус.

У 2019 році офіційно розпався союз Мурата Налчаджиоглу зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року бізнесмен зіграв розкішне весілля з візажисткою Лілією Реус, однак ніхто і не підозрював, що це щастя та ідилія протримається всього 4 місяці.

Далі парочка видалила спільний контент в соціальній мережі Instagram й тривалий час не наважувалася підтверджувати розлучення. Згодом Налчаджиоглу здивував публіку, оскільки показався в компанії моделі Анастасії й у січні цього року відверто розповів про нові стосунки.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу зізнався, що за саме за своєї ініціативи вирішив закінчити стосунки з Лілією. Однак потім дівчина здивувала зізнанням, оскільки заявила, що вони з колишнім ще офіційно не розлучилися.

Нещодавно нова дівчина бізнесмена Анастасія, відповідаючи на питання від підписників Instagram-блогу, розповіла, чи планує заміж за бізнесмена. Зазначила, що це обранець має планувати одруження, але в майбутньому хотілося стати дружиною коханого чоловіка і народити доньку.

“Це не до мене питання. Це чоловік повинен планувати одружитися з вами. Ми вже більше ніж багато одружених людей. Ну а взагалі, звичайно, в майбутньому я б хотіла вийти заміж за коханого чоловіка, я ще доньку хочу і як ви пам’ятаєте, без офіційного шлюбу народити дитину, для мене означає “нагуляти”. Усвідомленість та відповідальність”, – відповіла Анастасія.

Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж

Втім, коли парочка наважиться на шлюб, поки можемо тільки здогадуватися. Для початку Мурату Налчаджиоглу варто офіційно розлучитися з колишньою Лілією Реус.

Схожі статті

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?