Ольга Сумська вийшла з себе через слова Вʼячеслава Хостікоєва про її дочку-москвичку: “Навіщо ви брешете?”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська публічно відреагувала на інтерв'ю свого племінника В'ячеслава Хостікоєва щодо своєї дочки Антоніни.

Ще 2 роки тому Ольга Сумська та її племінник В’ячеслав Хостікоєв прекрасно ладнали, адже працювали разом, створюючи український дубляж. Обидва в цьому справжні майстри, а тому не дивно, що їм доводилося зустрічатися в одній студії. На особистих сторінках обидвох з’являлися спільні кадри. І хто б міг подумати, що за 2 роки дійде до такого?

А вся справа в тому, що днями В’ячеслав Хостікоєв дав ексклюзивне інтерв’ю Ростиславу Калацинському. А його випуск часто переростають у скандали. Як і в цей раз.

Ольга Сумська відреагувала на інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва

Ольга Сумська відреагувала на інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва. Архівні фото зіркових тітки та племінника

У коментарі для журналіста В’ячеслав Хостікоєв розповів про своє ставлення до двоюрідної сестри Антоніни Паперної. Молодий чоловік зізнався, що йому було дуже неприємно отримати звістку про нові фільми родички, яка на даний момент активно знімається в російському кіно. Також він зізнався, що дівчина нібито ігнорує його вже 2 роки, а також його засмутило, що вона не приїхала на похорон бабусі, яка померла 24 лютого.

Ольга В’ячеславівна відреагувала на слова племінника дуже емоційно.

Ольга Сумська відреагувала на інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва

“Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв’язку! З родини В’ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете?” – написала Сумська.

При цьому В’ячеславу своєму інтерв’ю вказав, що його на похороні також не було. Мовляв, в нього не було фізичної можливості прийти, але він одразу ж відвідав могилу бабусі, коли випав такий шанс. Окрім того, він вказав, що поховання повністю організувала Ольга.

Актриса ж також звернулася до журналіста Ростилава Калацницького безпосередньо.

“Яке ви маєте право ганьбити нашу сім’ю?! Сидите за кордоном і заробляєте на брехні?”

Чи відбувся між В’ячеславом та Ольгою особистий діалог достеменно невідомо. Судячи з усього, акторка розлючена почутими висловлюваннями і цілком імовірно, стосунки між сім’ями знову сильно зіпсовані.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.