“Мій ТОП-3”: Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк у новому дописі поділилася своїм списком ТОП-3 серіалів, які радить подивитися українцям. Кожен може знайти для себе щось цікаве.

Леся Нікітюк має віддану аудиторію шанувальників, які слідкують за її життям в блозі, а також із захопленням спостерігають за роботою зірки в кадрі. Фанати довго намагалися з’ясувати, чи зайняте серце знаменитості, тому користуючись нагодою, знову поставили їй це питання.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча відверто відповіла, що зараз перебуває у вільних стосунках. Також з’ясувалося, що її приваблюють молодші за неї чоловіки, однак душею і діями вони мають бути “постарше”. Втім, детальними подробицями зі свого особистого життя ділитися не стала.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Нещодавно Леся Нікітюк вирішила поділитися серіалами, які радить переглянути українцям. Вона оприлюднила список ТОП-3 та коротко розповіла про кожен фільм. На першому місці Нікітюк вказала серіал “Перші дні”. Це історії про єдність українців в самому початку повномасштабної війни. Він про віру, надію в краще, нашу згуртованість та про пошук власної значущості.

На другому місці в списку знаменитості бачимо серіал “І будуть люди”. Він занурює глядачів в часи типу “Першої світової війни”, Революції, визвольні змагання, радянську владу і перший Голодомор.

Ну і на останньому місці в Лесі Нікітюк опинився серіал “Спіймати Кайдаша”, сюжет якого було знято на основі повісті Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Глядачі мають змогу плакати та сміятися, дивлячись на героїв та їхні ситуації. Ця історія не втрачає своєї актуальності й зараз.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.