Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото – як виглядає новий чоловік співачки

28-річна Аліна Гросу зацікавила фотографією, на якій вона у весільній сукні в обіймах незнайомця. Невже співачка вдруге, а може, навіть, втретє вийшла заміж?

Влітку 2023 року співачка Аліна Гросу, яка перебралася до США та понад рік проживає в Лос-Анджелесі, повідомила, що знову закохана. Свого нового коханця артистка розкривати не стала, а лише повідомила, що вони разом працювали над її новим кліпом. У кадрі майнула рука обранця та закоханий погляд Аліни. Шанувальники були дуже заінтриговані і ставили багато запитань, проте співачка була непохитною і продовжувала мовчати.

Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото
Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото

А напередодні у мікроблозі зірки зненацька з’явилося весільне фото. Невже Гросу таємно вийшла вдруге, а може, навіть втретє заміж?

Так, у відео на нову україномовну композицію “Туман кохання” між кадрами, коли артистки крокує вулицею, з’явився чорно-білий знімок, на якому Аліна в розкішній весільній сукні позує в обіймах якогось незнайомця. На ньому біла сорочка та чорний жилет. Видно підборіддя з легкою неголеністю, а також його рука з обручкою на пальці. До речі, фото дуже схоже на перший танець молодих.

Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото
Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото

У коментарі Гросу оголосила челендж – покажи того, хто забрав твоє серце. Погодьтеся, дуже загадково?

Нагадаємо, що влітку 2019 Аліна Гросу вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Пишна урочистість відбулася в Італії. Серед зіркових гостей були Ірина Білик разом зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, а також Віталій Козловський. Проте вже через пів року молодята розлучилися. Як зізнавалася пізніше Гросу через зраду Комкова.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова

У Мережі з’являлася ще одна цікава інформація. В одному зі своїх інтерв’ю (ще до війни) співак Павло Зібров натякнув, що Гросу, нібито, вийшла заміж за свого тоді ще коханого – російського актора Романа Полянського. Потім стало відомо, що пара розійшлася та артист поїхав до Росії. Що насправді сталося, залишається поки що загадкою.

Аліна Гросу заговорила про весілля з Романом Полянським
Аліна Гросу заговорила про весілля з Романом Полянським

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.