Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей: ще ж має зʼявитися донечка

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка, блогерка Христина розповіла, які імена розглядали для своїх дітей. Подружжя виховує трьох синів.

Христина та Григорій Решетніки зіграли весілля у 2010 році. У шлюбі у них народилося троє спадкоємців. У 2013 році пара вперше стала батьками сина Івана, у 2017 році на світ з’явився Дмитро, а у 2020 році Олександр.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей

Зіркові батьки намагаються підтримувати своїх синів в їхніх хобі та починаннях, а також хочуть, аби в них було все необхідне для щасливого дитинства. До речі, нещодавно блогерка поділилася з шанувальниками радісною новиною. Іван та Дмитро озвучили героїв мультфільму “Панда Кунг-Фу – 4”.

Це був їхній перший досвід озвучування мультфільму, але хлопці відмінно впоралися зі своїми ролями. Христина зазначила, що вони з чоловіком дуже ними пишаються.

До речі, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, Христина Решетнік відповіла, як з чоловіком обирали імена дітям та які варіанти розглядали.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей

Дружина телеведучого розповіла, що на першому побаченні з Григорієм знала, що первісток у них буде Іванко, оскільки в чоловіка – це традиція багатьох поколінь.

А ось другий син Дмитро мав бути Давидом. Втім, коли хлопчик народився, зовсім не був на нього схожим. Він нагадував дідуся Діму.

Молодшого Олександра, сини подружжя в животику називали Крістіаном, на честь мами. Христина ж хотіла дати малюку ім’я Григорій. Зрештою вирішили назвати своїм улюбленим іменем на честь прабабусь.

Нагадуємо, зіркове подружжя вже не раз розсекречувало, що мріють народити доньку. Хотілося, аби це відбулося після перемоги, однак не виключають того, що можуть стати батьками дівчинки й раніше.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.