МастерШеф 13 сезон 3 випуск від 24.02.2024: хто назавжди покинув шоу – “Їй взагалі не соромно було?”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з учасників не впорався із завданням та вилетів з шоу.

Хто покинув “МастерШеф-13” у 3 випуску вже стало відомо. На цей раз кулінарне шоу покинула Олександра.

Дівчині не вистачило необхідної кваліфікації, адже вона працює з продуктами правильного харчування, що одразу ж кинулося в очі в ефірі.

Хто покинув МастерШеф-13

Лише минулого випуску сформувалася основна двадцятка, яка буде боротися за звання переможця впродовж усього телевізійного сезону. Але вже в 3-му випуску хтось мав піти з проєкту.

Вперше за всі сезони проєкту переможець випробування отримав ексклюзивне право проходити в наступний випуск автоматично. Це принесло і певні проблеми, адже в інших учасників шанси на удачу одразу ж зменшуються.

Однак, цьому рішенню є логічне пояснення. Раніше капітан команди, яка програвала одягав чорний фартух, а капітан команди-переможців не отримував гідної нагороди. Саме з метою це виправити, цього сезону з’явився імунітет.

Крім того, до аматорів завітала переможниця 12 сезону — Валерія Матрохіна. Вона провела особистий майстер-клас, після якого учасникам довелося визначати найслабшого. Втім, у коментарях глядачі дали зрозуміти, що не були в захваті від зіркової гості.

І здебільшого шанувальники були впевнені, що цього разу не пощастить Кролік.

Хто покинув МастерШеф-13. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу
Хто покинув МастерШеф-13. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що відновлення знімального процесу кулінарного шоу відбулося ще в 2022-у. Перезапуск сезону стався восени, а вже після цього команда змогла відзняти масу матеріалу і активно працює донині, але вже в нових умовах. Для того, щоб не виникало дисонансу, основні теми в шоу присвячені актуальним проблемам в країні. Також усі учасники тепер розмовляють виключно українською.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?