“Ви вже не разом?”: нова пасія Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи закінчилася ідилія з одруженим чоловіком

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, модель Анастасія відверто відповіла, чи разом вони зараз. Підписники запідозрили, що пара могла розійтися.

Про свої нові стосунки Мурат Налчаджиоглу відверто розповів в січні цього року. Тоді він підтвердив чутки про розлучення з другою дружиною Лілією Реус і спростував плітки, що кохана Анастасія стала розлучницею.

Бізнесмен заявив, що його нова дівчина не брала участі в процесі розлучення з колишньою дружиною Реус, мовляв, це сталося ще до того, як він познайомився з Анастасією. Зізнався, що зараз з нею відчуває цілковиту гармонію життя.

Однак сама ж Лілія згодом здивувала заявою, оскільки зазначила, що з Муратом ще офіційно не розлучилися. Вона не претендує ні на що і хоче, щоб їй дали спокій.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Нещодавно нова кохана бізнесмена, модель Анастасія вирішила поспілкуватися з підписниками своєї сторінки в соціальній мережі Instagram. Так, більшість питань стосувалися саме відносин з Налчаджиоглу. Одна з підписниць поцікавилася у неї, чи продовжуються їхні стосунки, оскільки давно не бачила їх разом. Блогерка відповіла, що в них все добре, просто вони займаються будинком та особистими справами.

“Звичайно, ми разом. Зараз щільно займаємося комфортом і затишком будинку, особистими справами, тому зараз немає часу ні на що крім, бажання, якщо чесно, теж”, – зазначила Анастасія.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи закінчилася ідилія з одруженим чоловіком

До речі, також Анастасія відповіла підписникам, чи планує вийти заміж за Мурата Налчаджиоглу. Модель зазначила, що це не до неї питання, оскільки саме чоловік має планувати одружитися. Втім, додала, що їй хотілося б вийти заміж за коханого чоловіка і народити доньку.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.