Особисте життя Андрія Данилка: що відомо про “таємних” дружин артиста та чутки про службові романи

Шанувальників відомого артиста Андрія Данилко цікавить не тільки творчість, але і його особисте життя. Яке співак тримає за сімома замками.

Відомий український артист Андрій Данилко вже давно завоював свою аудиторію. Він відомий, як в Україні, так і за її межами. Проте, чоловік не любить ділилися інформацією про своє особисте життя. Не секрет, що шанувальників цікавлять не тільки творчі здобутки зірки, а і його приватне. Тому, не дивно, що навколо Данилка постійно розповсюджуються чутки про численні романи.

Перше кохання

Своє перше кохання чоловік зустрів у школі. Вони вчилися в одному класі. Анна Сердюк була дівчиною з заможної родини та ще й відмінницею. Тож, не дивно, що Аня подобала багатьом. Андрій довго не наважувався розповісти дівчині про свої почуття. Але у старшій школі, він наважився. Данилко пообіцяв, що зробить її ім’я відомим. Кохана не повірила, а дарма.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Службові романи

Одним із популярних проєктів Данилка стало “СВ-шоу”, де він розважав публіку у костюмі провідниці. За час шоу, у нього змінилися дві напарниці. З обома Андрія підозрювали у романі.

Першою співведучою стала Радміла Щоголева, яка примірила на собі образ Гелі. Глядачі відразу здогадуватись, що між колегами не тільки ділові відносини. Вони багато часу проводили разом, при чому не тільки на зйомках, а й у вільний від роботи час. Коли Радміла покинула шоу, поповзли чутки про сварку між коханцями. Проте, пізніше рідні жінки пояснили, проєкт довелось покинути через проблеми зі здоров’ям.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Другою, хто примірив образ Гелі, стала Ольга Лицкевич. Її спіткала таж доля, що і попередницю. Жінку відразу охрестили коханкою співака. Біль того, Олю називали “таємною” дружиною Данилка, бо пара ніколи не з’являлася разом на світських заходах.

Дует Вєрки Сердючки та її мами швидко отримав визнання. Це було щось новеньке в українському шоу-бізнесі. Колеги швидко стали друзями й почали тісто спілкуватися. Вони ніколи не соромилися проявляти емоції на публіку. Тож, не дивно, що навколо пари поповзли чутки. Довгий час зірки не коментували гучні заголовки про їх роман. Проте, пізніше Інна Білоконь зізналася, що щасливо заміжня за іншим чоловіком, а з Данилком її пов’язує міцна дружба та робота.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?