Мішина розповіла, чому закінчилися стосунки з переможцем шоу “Холостячка”: “Сталося це раптово і назавжди”

Відома українська акторка стала героїнею реаліті-шоу "Холостячка", де обирала для себе чоловіка мрії. Чому між жінкою та переможцем проєкту не утворилася міцна родина?

Відома за роллю у серіалі “Кріпосна” актриса Ксенія Мішина, після розлучення з батьком її синочка Платона, довгий час не могла побудувати здорові стосунки з чоловіком. Але, на її шляху стала можливість знайти жіноче щастя, адже жінку запросили у популярний проєкт “Холостячка”. У шоу чоловіки змагалися за прихильність Ксенії, а у фіналі вона обрала того, хто вразив її найбільше. Обранцем акторки став гуморист Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки

Після проєкту закохані певний час жили разом. Вони викладали спільні фото, разом їздили відпочивати та навіть говорили про весілля. Проте, парі не вдалося зберегти стосунки. Жінка перша оголосила, що вони більше не пара. У 2021 році, у своєму Instagram, Мішина виклала пост, у якому повідомила про зміни в особистому житті. Вона попросила шанувальників не діставати її запитанням, а дати спокійно пережити цю подію.

“Ми більше не пара, це моє остаточне рішення”, – написала жінка.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки

Пізніше, жінка розповіла, що їх стосунки не були здоровими, а чоловік проявляв до неї аб’юз і токсичність. Й хоча, вона не вдавалася у подробиці, стало зрозуміло, що романтичні жести не змогли перевершити негативні риси обранця, тож щоб вберегти свою психіку та психіку своєї дитини, Мішина прийняла рішення розірвати стосунки.

Чоловік не зміг промовчати та відповів на відвертість жінки. Проте, у своїй, гумористичній манері. На питання підписників про звинувачення Мішиної, Еллерт віджартувався.

“В неї усі арбузери”, – написав чоловік у своєму Instagram.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з переможцем Холостячки

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.