Як розрахувати, скільки води треба пити в день для схуднення: Аніта Луценко розсекретила точну формулу

Зірка "Зважені та щасливі" фітнес-тренер та експерт з харчування Аніта Луценко розробила програму, яка допоможе схуднути без особливих зусиль. Важлива тема – вода, але є деякі нюанси.

Фітнес-тренер Аніта Луценко, під суворим наглядом якої скидали вагу учасники одного з найпопулярніших шоу на українському ТБ – “Зважені та щасливі”, розробила власну програму зі схуднення, яка допомагає десяткам сотень людей привести себе у форму без виснажливих тренувань та жорстких дієт. Багато хто вже скористався її порадами та досягнув бажаних результатів.

Аніта Луценко розповіла скільки води потрібно пити на день для схуднення
Аніта Луценко розповіла скільки води потрібно пити на день для схуднення

Зазначимо, що до кожного випадку Луценко підходить індивідуально, тому на її каналі є ролики не лише для молодих спортивних людей, а й для категорії з вагою 80+, які фізично не можуть виконувати стандартні тренування, а також для вікових людей. Але є й спільні теми. Наприклад, як правильно харчуватися та скільки слід пити води на день. Останньому Аніта присвятила цілий ролик, де докладно розповіла про дозування та дала формулу з чітким розрахунком.

Так, щоб організм отримав достатню кількість води, необхідно випити її як мінімум 500 мл на добу, але є нюанси, саме на них Луценко звертає увагу. Так, якщо ви хочете розрахувати скільки води знадобиться випити на день саме вам, що потрібно вагуа, яку у вас зараз помножити на 40 мл. (Наприклад, 60 Х 40 = 2,4 літра). Але це не означає, що ви повинні випити саме таку кількість води. Аніта пояснює, що лише 50%, до яких може входити чай та кава без додавання цукру та молока чи вершків, решта потраплять в організм через їжу.

Аніта Луценко розповіла скільки води потрібно пити на день для схуднення
Аніта Луценко розповіла скільки води потрібно пити на день для схуднення

Отже, у разі необхідно випити 1,2 л води. Далі Луценко розповіла, скільки води знаходиться у кожному із продуктів. А також дала тест, щоб дізнатися чи достатньо води в організмі.

Подробиці далі у відео

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.