Наталія Могилевська розбила серця зізнанням про важку хворобу кісток: “Потрібна термінова операція”

За 30 років активної роботи в українському шоу-бізнесі Наталія Могилевська встигла завести безліч друзів, і навіть втратити деяких з них. Зараз вже ведеться боротьба за життя ще одного.

Наталія Могилевська завжди пишалася своїми зв’язками на українському телебаченні. 30 років активної роботи не пройшли дарма: артистка зав’язала дружбу з багатьма знаменитостями, змогла побудувати з ними теплі взаємини та навчитися разом дивитися в світле майбутнє.

Звичайно, для багатьох глядачів найсвітлішим етапом у її творчій кар’єрі була участь у музичному шоу “Шанс”. З Кузьмою Скрябіним та Володимиром Бебешком їх мало що об’єднувало. І тим не менш, це тріо розважало усю Україну впродовж багатьох років. Їхні смішні суперечки, жарти, обговорення, — усе це зачаровувало.

9 років тому настала Андрія Кузьменка. І це було великим ударом для багатьох його колег, в тому числі для Могилевської. Але є ще одна помітна особистість, яка вклала свою душу у даний проєкт. Мова йде про стиліста Олексія Залевського.

Наталія Могилевська розповіла про важку хворобу Олексія Залевського

Наталія Могилевська розповіла про важку хворобу Олексія Залевського

Звичайно, спеціаліст з моди та краси не отримав такої широкої популярності, як його товариші. Але не побачити його харизми та гідної особистості було важко. І навіть зараз, коли на кону стоїть його життя, він соромиться просити у своїх співвітчизників гроші на лікування, так як в країні непрості часи.

Про важку хворобу стиліста повідомила Наталія Могилевська на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Виявляється, Олексію потрібна термінова операція.

Судячи з усього, важка хвороба кісток прогресує, а тому часу на очікування немає. У коментарях користувачі здебільшого відреагували на новину із сумом, але також розумінням та підтримкою.

Поки що ніяких новин про стан зірки немає. У його блозі інформація про хворобу просто відсутня. Однак користувачі активно намагаються показати свої надії на те, що Олексій переможе, і все ж таки відновить своє здоровʼя.

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.