Тіна Кароль засвітилася у білій сукні за 177 тисяч гривень: тепер найбагатша співачка України – не Камалія

Раніше найбагатшою співачкою України неофіційно називали Камалію, але, здається, у неї з'явилася гідна конкурентка - Тіна Кароль, яка витрачає на концертні образи купу грошей.

У розмові з відомим львівським блогером Ніколасом Кармою, який відомий своїми роликами щодо вартості одягу, співачка Тіна Кароль зазначила, що у повсякденному житті вона намагається виглядати скромно, а всі свої кошти витрачає на концертні вбрання. Так, на одному з фан-акаунтів артистки в Instagram є рубрика, де детально досліджується гардероб артистки. Жоден її вихід на публіку не залишається непоміченим.

 Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні за 177 гривень
Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні за 177 гривень

Там можна побачити рідкісні архівні фото, а також знімки з різних зустрічей із шанувальниками за лаштунками. А нещодавно у мікроблозі з’явилися фотографії з одного із виступів Кароль. Того вечора співачка вийшла на сцену в дуже ефектній білій сукні. Як з’ясували адміністратори фан-сторінки, це вбрання належало до категорії “люкс”. На сьогоднішній день вартість сукні становить 176 900 гривень.

З опису: Вечірня біла сукня від американського бренду Tom Ford. Довга сукня з овальним вирізом та довгими рукавами. Перехресна торсіонна вставка з прозорого джерсі та віскозного кріплення. Манжети на блискавці та застібка ззаду, спідниця на підкладці.

Це не єдиний елітний образ артистки. До цього вона виходила на сцену та знімалася у фотосесіях в образах від інших культових люксових світових брендів. Вартість кожного образу починається від десятків тисяч гривень та вище.

Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль
Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль

Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль

Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль
Фанати порахували, скільки коштують сценічні вбрання Тіни Кароль

Погодьтеся, вражаючий гардероб. Навіть у Камалії, яку раніше називали найбагатшою співачкою України, останнім часом не такі ефектні вбрання. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.