Дружина Остапчука Катерина Полтавська висловилася, наскільки вони схожі з чоловіком: “Я б не витримала”

Дружина знаменитого українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука, бізнесвумен Катерина Полтавська відповіла, наскільки вони схожі з чоловіком. Характери у них різні.

У 2022 році розпався другий шлюб Володимира Остапчука з нотаріусом Христиною Горняк. Вони не повідомляли, яка причина розлучення, тому у шанувальників залишилося багато питань. Через деякий час шоумен представив публіці нову кохану, яка на 16 років молодша за нього.

Володимир зазначав, що Катерина не переймалася стосовно цього, а от він перші півтора місяця навпаки. Втім, згодом зрозумів, що вона дуже доросла та зріла людина. Відомо, що познайомилася пара в Інтернеті. Instagram заблокував сторінку ведучому, а дівчина допомогла йому її відновити. Після цього зав’язалося листування.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Катерина Полтавська висловилася, наскільки вони схожі з чоловіком

Нещодавно Катерина Полтавська вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram. Вона відповіла на деякі запитання. Зокрема, розповіла, чи схожі вони з чоловіком. Зазначила, що характери у них різні.

“За характером не схожі взагалі. Але ні я б не витримала людину зі своїм характером, ні він – зі своїм, тому це добре”, – відповіла Полтавська.

Катерина Полтавська висловилася, наскільки вони схожі з чоловіком

До речі, раніше блогерка відверто зазначала, чи не боїться, що шоумен може її покинути. Зауважила, що у сучасному світі завершити стосунки може не тільки чоловік, тому якщо щось буде не влаштовувати, то зможе піти сама.

Нагадуємо, в січні цього року Катерина Полтавська стала бізнесвумен, оскільки відкрила свою студію краси у центрі Києва. В ній можна зробити лазерну епіляцію або насолодитися масажами. Зірковий чоловік Остапчук допомагав та підтримував кохану.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?