Огнєвіч похизувалася талантами кулінара: приготувала гриби так, щоб всім захотілося. Поділилася й рецептом

Відома українська співачка Злата Огнєвіч показала свої кулінарні таланти. Артистка приготувала грибочки та поділилася рецептом зі своїми підписниками. Виглядає смачно.

Співачка Злата Огнєвіч активно ділиться своїм життям, деякими ситуаціями, творчістю та навіть рецептами в особистому блозі в соціальній мережі Instagram. Однак шанувальникам також кортить дізнатися, чи знайшла зірка своє справжнє кохання. Знаменитість лише натякала, що знову закохалася, проте відверто нічого не розповідала.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Огнєвіч похизувалася талантами кулінара

Так, нещодавно артистка показала, як вона готує грибочки. Ба більше, вирішила для підписників залишити невеличкий рецепт. Для страви Злата Огнєвіч використала гриби ерінги, ви можете додати ще й інші, томати, часник, цибулю, соус Айолі та креветки.

Приготування

Спочатку варто обсмажити гриби ерінги. Потім Злата Огнєвіч відправила в сотейник томати, часник та цибулю.

Просмажила й додала соус Айолі, розведений з водою 1:1. Сюди ж відправила відварені креветки.

Далі на свій смак додаємо улюблені спеції та сіль. Співачка ж наприкінці посипає меленим чилі. Також можна взяти свіжу кінзу. Ось така смачна страва у зірки вийшла. Спробуйте і ви.

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара

Нагадуємо, після розставання з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним, знаменитість більше не ділилася подробицями особистого життя. Артистці неодноразово ставили питання стосовно цього. Вона ж вважає, що щастя любить тишу і коли їй буде, про що розповісти, пообіцяла обов’язково цим поділитися.

Наразі Злата Огнєвіч активно працює та не забуває дарувати любов своїй родині, зокрема племіннику Марку, якого народила її молодша сестра Юлія в серпні 2023 року. Вона дуже любить хлопчика й проводити з ним час.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.