Як справжня француженка: Тіна Кароль зачарувала елегантним образом – елітний бренд та нова зачіска

Співачка Тіна Кароль останнім часом часто радує своїх шанувальників фотографіями, на яких з'являється у нових дорогих вбраннях. Ікона стилю знову вийшла "на подіум".

Співачка Тіна Кароль на сьогоднішній день є найбільш обговорюваною артисткою в українському шоубізнесі. У Мережі обговорюють не лише її нові виступи, пісні, а й стильні брендові образи, в яких вона з’являється на сцені та фотосесіях. Нещодавно знаменитість засвітилася у розкішній білій сукні від відомого американського бренду Tom Ford вартістю майже 177 тисяч гривень.

Не встигли обговорити елітний образ знаменитості, як Тіна підкинула новий привід. Так, напередодні Тіна Кароль поділилася свіжими світлинами. У кадрі знаменитість позувала в елегантному костюмі з натуральної вовни, що складався з прямих штанів із сріблястим смугастим візерунком та приталеного жилета із золотистими ґудзиками. Доповнили образ чорні туфлі на шпильці та нове укладання з мокрим ефектом на корінні.

Тіна Кароль засвітилася у костюмі від елітного французького бренду
Тіна Кароль засвітилася у костюмі від елітного французького бренду

Як повідомили у рубриці “модна Тіна”, яку ведуть адміністратори найбільшого фан-акаунта артистки в Instagram, образ належав одному з найвідоміших елітних французьких Будинків високої моди Balmain. Вартість штанів на сьогодні складає – 41 900 гривень, а жилет із золотистими ґудзиками обійшовся знаменитості 37 500 грн.

Тіна Кароль засвітилася у костюмі від елітного французького бренду
Тіна Кароль засвітилася у костюмі від елітного французького бренду

Зазначимо, що виглядала артистка у цьому вбранні дуже елегантно. Продумано було все до дрібниць, починаючи від костюма, закінчуючи аксесуарами, а також зачіскою та макіяжем. Нагадаємо, що нещодавно на фан-сторінці артистки було опубліковано знімок, зроблений на камеру чужого телефону, де Тіна з’явилася без фільтрів і фотошопу. Як виглядала Кароль на фото можна побачити тут.

 

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.