“Може призвести до онкології”: зірка МастерШеф Тетяна Літвінова вперше розповіла, що видалила пухлину

Відомий український кулінар Тетяна Літвінова давно не з'являється на телебаченні, але тим не менш дуже популярна в мережі. Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв'ю.

У особистому блозі Тетяни Літвінової як і в більшості інших блогерів все ідеально, радісно та успішно. Але у всього є інша сторона. І так само кулінару довелося пройти через непрості речі. Зокрема нещодавно вона розповіла про серйозні негаразди зі здоров’ям.

Тетяна прийшла на ексклюзивне інтерв’ю до журналіста Слави Дьоміна та вперше розповіла, що перенесла операцію по видаленню пухлини через загрозу онкології.

Тетяна Літвінова розповіла про серйозну операцію

Після госпіталізації Тетяна Літвінова значно покращила свій стан і готова поділитися деталями
Тетяна Літвінова розповіла про серйозну операцію

Так, у своєму коментарі Тетяна зізналася, що була серйозна небезпека, що клітини почнуть змінюватися, і тоді їй доведеться боротися з онкологію. Звичайно, зірка обрала шлях меншого супротиву і позбавилася від ризику раніше, ніж він перетворився на реальну проблему.

“Хтось каже, що це може призвести до змін клітин, а хтось каже, що ні. Я не знаю, кого слухати. Я знаю, що я не хочу з цим жити і хочу це вирішити. Поки що маю сили. і час, я це робитиму. Я роблю вибір за своє життя”

Також Тетяна зізналася, що доволі довго не могла наважитися на операцію, і налаштовувалася на неї майже півроку. Але все ж таки це сталося.  До слова, Літвінова також розповіла, що 2 роки тому зробила пластику та “уколи краси”. Наскільки відома пресі, Тетяна йшла на пластику насправді аж 3 рази. Тому хірургічне втручання насправді її не мало сильно лякати.

Тетяна Літвінова показала, як виглядає після трьох пластичних операцій
Тетяна Літвінова розповіла про серйозну операцію

Нагадуємо, що в інтерв’ю зірка також розповіла про свого сина, якому на даний момент 24 роки. Хлопець зараз займається волонтерством, але телеведуча відкрито говорить про те, що не готова відпустити його на службу, а тому свій борг Батьківщині він віддає через добрі справи.

Родина на даний момент знаходиться в Україні, і тим не менш все одно час від часу також піддається критиці зі сторони співвітчизників.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?