Після провалу у прямому ефірі Людмила Барбір показала, на що змушена йти заради роботи в “Сніданку з 1+1”

Відома українська телеведуча Людмила Барбір показала, як проходять її робочі будні. Зірка кожного дня має виходити до прямого ефіру, а тому її графік дещо відрізняється.

Знаменита українська телеведуча Людмила Барбір не так давно пережила неприємний казус, який стався в прямому ефірі. Зірка була незадоволеною костюмом, який для неї підібрали. А тому висловилася на цей рахунок, використовуючи нецензурну лексику, і вважаючи, що у цей момент камери були вимкнені.

Глядачі отримали доволі різні враження від почутого. Хтось почав активно засуджувати телеведучу за її поведінку, хтось навпаки намагався підтримати, підкреслюючи, що всі ми люди і маємо право на емоції та їх вираження.

Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядають її робочі будні

Хто оточує Людмилу Барбір
Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядають її робочі будні

Здається, що скандал вже опинився позаду. На щастя, зірка не втратила роботу і продовжує працювати у ранкових ефірах.

Ба більше, нещодавно Барбер нагадала телеглядачам про те, наскільки насправді виснажливою та непростою є подібна робота. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому показала, як прокидається та рушає на роботу. За словами Барбір, вона прокидається о 4-й ранку і вже близько 5:20 приїжджає в офіс каналу 1+1.

“Мій ранок починається близько чотирьох і о 5:20 я вже на каналі. Ефірний образ вже чекає на мене (стилісти готують його заздалегідь). Потім починається магія”, – розповіла Барбір.

Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядають її робочі будні. Скріншоти особистої сторінки зірки
Зірка 1+1 Людмила Барбір показала, як виглядають її робочі будні. Скріншоти особистої сторінки зірки 

Нагадуємо, що Людмила Барбір та Руслан Сенічкін працюють разом в парі вже близько 10 років. За цей час вони встигли стати не тільки найкращим телевізійним дуетом, але й прекрасними друзями, яких регулярно підозрюють у романі. Обидва таку можливість спростовують. За офіційною версією, Людмила заміжня та виховує у цьому шлюбі сина. Зараз чоловік зірки несе службу.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?