Екс-суддя проєкту “МастерШеф” 48-річна Тетяна Літвінова зізналася, куди зникла та чим заробляє на життя

Кулінарка та шефиня Тетяна Літвінова розповіла, як заробляє кошти після того, як завершила співпрацю з популярним кулінарним проєктом "МастерШеф".

Тетяна Літвинова присвятила своє життя кулінарії. Жінка закінчила інститут харчової промисловості та була власницею ресторану понад 10 років. Широку впізнаваність їй принесла участь в зйомках наймасштабнішого кулінарного проєкту “МастерШеф”. Як склалося її життя після завершення співпраці з телеканалом СТБ, чим вона займається зараз та скільки заробляє? Відомостями з особистого життя Тетяна поділилася під час інтерв’ю для YouTube-каналу “Слава Демин“.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Літвінова зізналася, що звикла підраховувати бюджет. Вона контролює свої заробітки та витрати. За словами кулінарки, її дохід складає близько 5 тисяч доларів. Основний заробіток їй приносить медійність. Вона активно веде соціальні мережі та заробляє на рекламі. Зазначимо, що на сторінці Тетяни в Instagram більше ніж 500 тисяч читачів. Приблизно та ж кількість слідкує за жінкою на YouTube. Фактично, вона погодилася зі Дьоміним, що є блогером-інфлюєнсенром.

“Я не можу сказати, що я себе позиціоную, як лідер думок. Але є якась експертність”, – зізнаємться Тетяна.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Також, Тетяна розповіла, що довго шукала джерело додаткового доходу, адже заробіток на рекламі не постійний. Літвінова вже 3 місяці займається власним інтернет-магазином. Та сподівається розвиватися в цій сфері. Вона продає кухонне приладдя та техніку.

“Відкрила інтернет-магазин. І там в мене є девайси, побутова техніка, безліч речей необхідних на кухні для приготування їжі, для дому, для побуту”, – поділилася Літвінова.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Тетяна поділилася своїми думками про виховання дітей. На думку кулінарки, дуже важливо навчати дітей фінансовій грамотності. Вона зазначає, якщо молоде покоління навчати цій дисципліні, в дорослому житті їм буде легше складати сімейний бюджет та вони будуть більш відповідально ставитися до грошей.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.