Екс-суддя проєкту “МастерШеф” 48-річна Тетяна Літвінова зізналася, куди зникла та чим заробляє на життя

Кулінарка та шефиня Тетяна Літвінова розповіла, як заробляє кошти після того, як завершила співпрацю з популярним кулінарним проєктом "МастерШеф".

Тетяна Літвинова присвятила своє життя кулінарії. Жінка закінчила інститут харчової промисловості та була власницею ресторану понад 10 років. Широку впізнаваність їй принесла участь в зйомках наймасштабнішого кулінарного проєкту “МастерШеф”. Як склалося її життя після завершення співпраці з телеканалом СТБ, чим вона займається зараз та скільки заробляє? Відомостями з особистого життя Тетяна поділилася під час інтерв’ю для YouTube-каналу “Слава Демин“.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Літвінова зізналася, що звикла підраховувати бюджет. Вона контролює свої заробітки та витрати. За словами кулінарки, її дохід складає близько 5 тисяч доларів. Основний заробіток їй приносить медійність. Вона активно веде соціальні мережі та заробляє на рекламі. Зазначимо, що на сторінці Тетяни в Instagram більше ніж 500 тисяч читачів. Приблизно та ж кількість слідкує за жінкою на YouTube. Фактично, вона погодилася зі Дьоміним, що є блогером-інфлюєнсенром.

“Я не можу сказати, що я себе позиціоную, як лідер думок. Але є якась експертність”, – зізнаємться Тетяна.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Також, Тетяна розповіла, що довго шукала джерело додаткового доходу, адже заробіток на рекламі не постійний. Літвінова вже 3 місяці займається власним інтернет-магазином. Та сподівається розвиватися в цій сфері. Вона продає кухонне приладдя та техніку.

“Відкрила інтернет-магазин. І там в мене є девайси, побутова техніка, безліч речей необхідних на кухні для приготування їжі, для дому, для побуту”, – поділилася Літвінова.

Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє
Тетяна Літвінова зізналася, чим зараз займається та скільки заробляє

Тетяна поділилася своїми думками про виховання дітей. На думку кулінарки, дуже важливо навчати дітей фінансовій грамотності. Вона зазначає, якщо молоде покоління навчати цій дисципліні, в дорослому житті їм буде легше складати сімейний бюджет та вони будуть більш відповідально ставитися до грошей.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?