Олег Винник таємно став батьком в Німеччині і не сказав про це ні слова: хто народився у повелителя вовчиць?

Особисте життя Олега Винника залишалася загадкою більше 10 років для усіх його шанувальників та преси. І тим не менш, правда повільно виходила назовні.

На сцену Олег Винник потрапив зі статусом холостяка. Однак, цей статус він зберігав неофіційно, а лише для маркетингової компанії, для привернення уваги жіночої аудиторії. Вже давно доведено, що штамп у паспорті зірки жодним чином не впливає на сприйняття аудиторії його творчості. Власне, і сам співак говорив про те, що хоче, аби його любили саме за його композиції, а не порпалися в особистому.

Однак публіці він роками все ж таки говорив неправду про свою сім’ю. Адже Олег заперечував той факт, що він одружений, і навіть наявність у нього дитини.

Олег Винник розповів про свого сина від Квітки Таюне

 У Мережі випливло свіже фото Олега Винника з жінкою
Олег Винник розповів про свого сина від Квітки Таюне

Насправді ж у Винника багато років тому таємно з’явився син у Німеччині. Як розповідали односельчани зірки, разом зі своєю молодою дружиною Таїсією і він рушив до Європи у молодому віці заробляти гроші. І саме там молоді люди стали батьками. Коли виконавець повернувся до України підкорювати сцену, то його син Юліан вже був підлітком.

Спіймати зірку разом зі спадкоємцем пресі вдалося лише раз на відпочинку у Домінікані, і сталося це абсолютно випадково. І хоча обличчя хлопчика відзняти не вдалося, виконавець все одно був у гніві.

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
Олег Винник розповів про свого сина від Квітки Таюне

Але в останньому інтерв’ю зірка розповів, що його спадкоємець відреагував на ці знімки, які одразу з’явилися в мережі і доволі стримано та з гумором, хоча і не збирається вести публічний образ життя. Юліан пов’язав своє майбутнє з точними науками, і зараз отримує освіту. Де саме він живе достеменно невідомо. Раніше з’являлася інформація, що у Олега Винника та його дружини Таїсії є квартира в Берліні, а також студія звукозапису. Що з цього правда, а що ні залишається загадкою. Принаймні, Олег заперечив наявність в нього німецького паспорту і заявив, що громадянство в нього українське.

Хтозна, можливо Юліан колись все ж таки захоче поспілкуватися з журналістами та розповість про своє життя.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.