Потап і Каменських просто прикидалися: неприємна правда про пару вийшла назовні – ніколи не були разом?

Днями Настя Каменських та Потап наробили немалого гаміру своїм виходом на червону доріжку в Маямі. Тоді уся Україна побачила, що пара не разом.

Весілля Потапа та Насті Каменських у 2021-у було ледь найуспішнішим маркетинговим ходом за усю історію українського шоу-бізнесу. Після цього потопу можна було-б сміливо називати королем піару. Адже справжнє весілля зі співачкою в нього відбулося руками раніше в Лас-Вегасі. Просто публіка не здогадувалася, що виявляється продюсер та його підопічна вже давно одружені.

Потап і Каменських прикидалися на червоній доріжці

Потап і Каменських прикидалися на червоній доріжці

І вже 2022-го почали з’являтися чутки про розлучення пари. Обидва їх неодноразово спростовували, але фанати підозрювали, що Настя та Олексій все ж таки не змогли подолати кризу. Зокрема основною причиною для таких висновків стала постійно розлука між закоханими. Каменських здебільшого знаходиться в Колумбії, а Потап постійно подорожує світом, і поруч з дружиною не з’являється.

Деякі вважають, що переломним моментом стала критика на адресу Потапа через його небажання повертатися додому, інші ж вбачають загрозу для їхнього шлюбу у зізнанні Євгенії Гордої, яка раптом заявила, що була коханкою продюсера.

Так чи інакше подібні чутки не вщухають. Але так само нещодавно ведучий Люкс FM Артур Адамов розповів про те, як пара грала на публіку на червоній доріжці в Маямі, роблячи вигляд, що взагалі одне одного не знає. І мовляв, робилося це зовсім не для того, аби поселити у серцях фанатів підозри щодо їхнього розставання, а лише для того, аби певні люди не здогадалися про їхній зв’язок.

“Думаю, у Насті є протекція на цій премії. Чому вона туди приперлася? Вона там сама шаркотіла, і за нею ще Потап на два метри, щоб ніхто не подумав, що вони разом. Каменських виставила селфі з якоюсь дуже популярною латиноамериканською співачкою Lele Pons. Думаю: “Цікаво, а вона зробила репост Каменських?”. Не зробила, тому що вона не хоче з ноунеймами мати справу”

Примітно, що не так давно і Богдан Беспалов говорив про те, що Настя Каменських має зв’язки, і саме тому намагається зараз підкорити Захід.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?